0

Να μιλήσεις ή να μην μιλήσεις??????

Είναι τόσο δύσκολο να πεις αυτό που πραγματικά θέλεις? Δεν είναι χειρότερο να μην μάθεις ποτέ πιο θα ήταν το αποτέλεσμα?
έλλειψη ειλικρίνειας η φόβος? Πόσες φορές άκουσες τελευταία ότι οι γυναίκες θεωρούν ότι οι άνδρες έχουν γίνει κοτούλες?? Βέβαια το άρθρο δεν περιορίζεται μόνο στους άνδρες..αλλά τονίζει την δυσκολία που έχουν οι περισσότεροι να πουν αυτό που πραγματικά νιώθουν. Και αυτό δυστυχώς είναι ένα γενικό φαινόμενο που όλοι το βλέπουν, το παρατηρούν και τελικά το προσπερνάνε.
Γιατί να μην δώσεις την δυνατότητα σε κάποιον να σου δώσει μια απάντηση σε κάτι που τον αφορά και γιατί μια τυχόν αρνητική απάντηση θα πρέπει να χαρακτηρίζεται σαν ήττα? Ήττα για ποιόν? Για σένα η για αυτόν/αυτή? Όχι φίλε μου δεν έχασα εγώ με το όχι σου..εσύ ΈΧΑΣΕΣ απλά δεν το ξέρεις!!
Την επόμενη φορά που θα δεις μια φατσούλα στην άλλη άκρη ενός μαγαζιού να σε ψιλοκοιτάει..μην ψάξεις την μαγική ατάκα που θα σε κάνει να φανείς ακαταμάχητος.γιατί δεν υπάρχει. Αντίθετα οπλίσου με θάρρος και με ειλικρίνεια πες αυτό που θές. Επ γεια σου, απλά ήθελα να σου πω οτί μαρέσεις και άμα δεν ερχόμουν εδώ δεν θα το μάθαινες πότε! ίσως και να πιάσει. Αν όχι, δεν πειράζει! σημασία έχει ότι έκανες αυτό που πραγματικά ήθελες...
φιλικά Χ...

0

Ερωτευμένοι όλου του κόσμου ενωθείται!

Ερωτευμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!



Σήμερα ειναι η ημερα του Αγίου Βαλεντίνου! Μα, τι? Δεν το ξέρατε? Πρόκειται για την πιο «ακριβοπληρωμένη» γιορτή του έτους... Αρκουδάκια, λουλουδάκια,μαξιλαράκια, μπαλονάκια, γρμματάκια και ο,τι μπορείτε να φανταστείτε έχουν κατακλύσει όλες τις βιτρίνες απο του κύριο Λευτέρη μέχρι το τεράστιο πολυκατάστημα στην Πειραιώς...Ολόκληρη βιομηχανία στήμενη για χάρη του έρωτα... Αν είστε ερωτευμένος καταναλώστε!!Αν πάλι είστε μόνος σας μην ψαρώνετε σε αυτό που σας προβάλουν! Μια μέρα είναι άλλωστε!

Φιλικά, B