0

7 κλειδιά για να χάσεις όσα κιλά θέλεις!!!






Εν όψει καλοκαιριού και πριν φορέσεις το κοντό καυτό σορτσάκι, ανακάλυψες ότι σου περισσεύουν μερικά ή περισσότερα παραπανίσια κιλά. Αν το να χάσεις βάρος σου φαίνεται βουνό, μην απελπίζεσαι. Η απώλεια κιλών είναι ένα ταξίδι που χρειάζεται προετοιμασία και τα απαραίτητα πολεμοφόδια. Τα χρήσιμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν είναι επτά και η ερώτηση που μένει να κάνεις στον εαυτό σου είναι το εάν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις.
1. Με τις σωστές γνώσεις: αν δεν έχεις πάρει τις σωστές συμβουλές από κάποιον διατροφολόγο, ούτε το σωστό πρόγραμμα γυμναστικής από έναν ειδικό, θα πελαγοδρομήσεις όταν δεις πως δεν χάνεις κιλά. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι οι θερμίδες, πώς είσαι σίγουρη ότι τρως την ποσότητα του φαγητού που πρέπει; Άλλωστε πώς θα επιλέξεις τι θα καταναλώσεις όταν δεν γνωρίζεις ποιές τροφές σου κάνουν καλό και ποιές όχι;
2. Βάλε στόχο: πρέπει να έχεις μι σαφή εικόνα του σκοπού για τον οποίο ξεκίνησες τη δίαιτα. Πώς θα ήθελες να φαίνεσαι ή πόσα κιλά σκοπεύεις να έχεις χάσει στο τέλος της προσπάθειας; Γιατί θέλεις να αδυνατίσεις πραγματικά; Το να λες πως θέλεις χάσεις κιλά δεν λέει τίποτα από μόνο του. Γι'' αυτό επικεντρώσου στους επιμέρους στόχους: ''Θέλω να αδυνατίσω γιατί θέλω να βελτιώσω την υγεία μου'' μπορεί να είναι ένας λόγος. Το ''γιατί'' μπαίνεις σε όλη τη διαδικασία είναι σημαντικό για να τα καταφέρεις. Μην παραλείψεις να βρεις έναν πολύ δυνατό λόγο για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που θα συναντήσεις στο δρόμο προς το αδυνάτισμα.
3. Το κίνητρο: το να θες να αδυνατίσεις δεν αρκεί από μόνο του για να το πετύχεις κιόλας. Χρειάζεται ένα κίνητρο που θα σε παρακινήσει να στοχεύσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα καλά νέα είναι ότι το κίνητρο αυτό μπορεί να πηγάζει από μέσα σου και να ταυτίζεται με την ισχυρή θέληση που έχεις να αλλάξεις. Αν το να παθιαστείς με την καλύτερη κατάσταση της υγείας για παράδειγμα, αυτομάτως θα ξεκινήσεις να κάνεις υγιεινές επιλογές όλο και πιο συχνά. Τίποτα δε ν μπορεί να σταθεί στο δρόμο σου. Απλά πρέπει να έχεις την πεποίθηση πως θα τα καταφέρεις.
4. Η έμπνευση: όλα τα παραπάνω είναι πολύ χρήσιμα για να πάρεις την απόφαση να χάσεις τα περιττά κιλά. Τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί η απόφαση γιαυτό και θα χρειαστείς την έμπνευση για να το κάνεις. Η έμπνευση μπορεί να είναι ένα στενό τζιν που δεν σου μπαίνει, ένα αγόρι που γνώρισες και θες να κατακτήσεις ή ακόμα και η επιθυμία να μπεις στο νυφικό των ονείρων σου.
5. Τα σωστά ενδιαφέροντα: μην περιμένεις να αδυνατίσεις υιοθετώντας τρόπους άσκησης που δεν σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεις βαρετή τη γυμναστική που διάλεξες, πώς περιμένεις να την κάνεις και ακόμα περισσότερο να δεις και αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φαγητά που θα επιλέξεις να τρως. Αν είναι άνοστα και δεν σου αρέσουν, αργά ή γρήγορα θα παραστρατίσεις.
6. Η επιβράβευση: μην ξεχνάς να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου κάθε φορά που θα κατακτήσεις ένα μικρό κομμάτι του μεγαλύτερου στόχου που έθεσες. Η επιβράβευση μπορεί να είναι ένα ωραίο μανικιούρ που θα χαρίσεις στα νυχάκια σου, ένα μασάζ με αιθέρια έλαια που θα σου κάνει ο αγαπημένος σου ακόμα και μια διάσημη τσάντα για τα 10 πρώτα κιλά που θα κάνεις δώρο στον εαυτό σου.
7. Η σωστή οπτική γωνία: συχνά λέμε πως αν δεν ιδρώσεις για κάτι, δεν θα έχεις αποτέλεσμα και το αδυνάτισμα δεν α[αποτελεί εξαίρεση στο γνωμικό αυτό. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπίσεις με κατήφεια το όλο εγχείρημα αδυνατίσματος. Το αντίθετο μάλιστα. Διασκέδασε και έχε θετική στάση στην προσπάθεια σου. Άλλωστε, το αποτέλεσμα που θα καταφέρεις, θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.
Από την Κατερίνα Πατούλια

0

7 ιστορίες όπου το σεξ οδήγησε στον θάνατο!






«Κάθε οργασμός είναι ένα μικρός θάνατος και ο θάνατος είναι ο μεγαλύτερος οργασμός» είπε κάποτε ο Ναγκίσα Όσιμα, ο σκηνοθέτης της γιαπωνέζικης ωδής στο πάθος, «Η αυτοκρατορία των αισθήσεων». Δύσκολα θα είχαν επηρεαστεί οι πρωταγωνιστές των παρακάτω ιστοριών από αυτή την φράση του Όσιμα, που στοιχειώνει τον ανυποψίαστο αναγνώστη και θέλησαν να φλερτάρουν με τον θάνατο για να ανακαλύψουν αν ισχύει του λόγου το αληθές.

Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πεθάνεις αυτός είναι πάνω στο σεξ, εκεί όπου «ο ερωτισμός είναι η επιδοκιμασία της ζωής μέχρι θανάτου» όπως έγραφε ο «καταραμένος» γραφιάς του έρωτα, Ζορζ Μπατάιγ και επιβεβαιώνουν οι 7 ακόλουθες ιστορίες…
1. Στο αποκάρωμα της μεξικανικής σιέστας ο Χοσέ Αγκουστίν Νο αναρριγούσε από τις εξάψεις. Ένα ανυπόφορο μεσημέρι στο Καμπέτσε κυλούσε ράθυμα για τον υπάλληλο του γραφείου τελετών μέχρι να καταφτάσει εκεί η Άννα Μαρία Καμάρα.
Η ιδέα είχε φωλιάσει για καιρό στο μυαλό του και η Καμάρα πλέον, αντιλαμβανόμενη τις ημέρες μοναξιάς του, αποφάσισε να δεχτεί.
Μεγαλώνοντας σαν πριγκίπισσα το να κάνει σεξ σε ένα φέρετρο πόρρω απείχε από τις αριστοκρατικές φαντασιώσεις της.
Με τη ζέστη να τους κυκλώνει απειλητικά ο Αγκουστίν άφησε ανοικτή την γεννήτρια προκειμένου να λειτουργεί το air condition ενώ άρχισε να γεύεται κάθε χυμό από το κορμί της Άννα στο άβολο ξύλινο κουτί από οξιά.
Την υπερπροσπάθεια στο φέρετρο διαδέχτηκε ένας εξαγνιστικός ύπνος σε ένα περιβάλλον άμωμης γαλήνης σαν σε νεκροταφείο.
Σαν αυτό όπου κηδεύτηκαν λίγες ημέρες αργότερα οι δυο τους. Από τα ρουθούνια είχε διεισδύσει ύπουλα μονοξείδιο του άνθρακα που ξέφευγε από τη γεννήτρια…
2. Με την ρουτίνα να έχει τυλίξει την ερωτική τους ζωή ο Τόνι και η Κίρστεν Τέιλορ θέλησαν με ένα καλώδιο να προκαλέσουν … «ηλεκτροπληξία» στο κρεβάτι τους.
Ο Τόνι κατά τη διάρκεια του σεξ διείσδυε με δύναμη μέσα της, ενώ παράλληλα τοποθετούσε το καλώδιο το οποίο ήταν στην πρίζα.
Έπειτα από πολλά λεπτά διείσδυσης ο Τόνι Τέιλορ κατάλαβε ότι είχε αλλάξει για πάντα τη ζωή του, αντιλαμβανόμενος ότι η 29χρονη Κίρστεν είχε πεθάνει από ηλεκτροπληξία.
3. Το αλκοόλ είχε μουλιάσει μέχρι και το έσχατο κύτταρο του ζευγαριού από τη Ναμίμπια ενώ τρέκλιζαν εξερχόμενοι από το κλαμπ.
Εκείνο το βράδυ όπου από το αποκτηνωτικό μεθύσι είχαν παρεκκλίνει από την λογική η σκληρή άσφαλτος του Βιντχοκ τους φαινόταν σαν πουπουλένιο στρώμα, όταν αποφάσισαν να ικανοποιήσουν το βασικό τους ένστικτο καταμεσής του δρόμου.
Το σκοτάδι ήταν πηχτό σαν πίσσα και ο οδηγός του οχήματος που τους πάτησε το κατάλαβε μόνο όταν αναταράχτηκε το φορτηγό του.
Ήταν μεθυσμένοι είπε για να δικαιολογηθεί λέγοντας με τον τρόπο του ότι το σεξ και το αλκοόλ δεν ταιριάζουν… H επιτομή του black humor στα μαύρα μεσάνυχτα της μαύρης ασφάλτου στην Μαύρη Ήπειρο…
4. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες από την ημέρα που ο Ρόμπερτ Ασιτέι είχε κατευνάσει το τέρας που έκρυβε στο… παντελόνι του και ο ερεθισμός του είχε κυριεύσει το μυαλό του.
Στα 30 του χρόνια ο Γκανέζος από το Αφλάο δεν δίστασε δευτερόλεπτο όταν η 75χρονη Σουαμέτορ Ντενού του πρότεινε μια θέση στο κρεβάτι της.
Ήταν τέτοια η σεξουαλική του βουλιμία που επί αρκετά λεπτά δεν υπολόγιζε καν την παρτενέρ του. Ήταν τόσο σκληρός, έσπρωχνε με τόση βιαιότητα που δεν κατάλαβε ότι κυριολεκτικά την οδήγησε στον θάνατο…
Μια γυναίκα που φρόντιζε την 75χρονη εισέβαλλε στο δωμάτιο και άρχισε να ουρλιάζει όταν κατάλαβε τι συνέβη.
Ο Ασιτέι θολωμένος από το σεξουαλικό του πάθος δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχιζε να σπρώχνει με λύσσα μέχρι ένα μπαστούνι να προσγειωθεί στο κεφάλι του και να τον αναισθητοποιήσει.
5. Η αδρεναλίνη προκαλεί τον μεγαλύτερο ερεθισμό λένε όσοι προσπαθούν να εξωθήσουν την τύχη τους στα όρια της και ο Μντουζούζι Μπαντέζι και Σιμπονγκίλε Ράντεμπε προσπάθησαν να τον αναμείξουν με τον ερεθισμό του σεξ.
Σε μια από τις υποτιθέμενες αχρησιμοποίητες γραμμές του σιδηροδρομικού δικτύου της Νοτίου Αφρικής οι δύο εραστές των… γραμμών θέλησαν να ζήσουν το έρωτα τους με τον κίνδυνο να εμφανιστεί ένα τρένο την ώρα που αντάλλαζαν υγρά.
Όπως και συνέβη. Αν και ο οδηγός υποστηρίζει ότι συνεχώς χρησιμοποιούσε την κόρνα για να τους ειδοποιήσει να φύγουν, το ζευγάρι μάλλον άκουγε μια αφρικανική παραλλαγή του οι «μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο»
Συνέχισαν να «κάνουν την δουλειά τους» είπε ο οδηγός ενώ με ικανοποίηση μερικές ώρες μετά ο υπουργός υγείας της Νότιας Αφρικής άκουγε πως η καμπάνια για το ασφαλές σεξ δεν απευθύνονταν σε ώτα μη ακουόωντων, μιας και ο κύριος Μπαντέζι φορούσε προφυλακτικό όπως είδαν στο νεκροτομείο.
6. Ο Μπρεντ Τάιλερ και η Τσέλσι Τάμπλεστον στα 21 τους αποφάσισαν να κάνουν κάτι που ούτε ο Σπάιντερμαν θα τολμούσε.
Ανέβηκαν σε ένα κτίριο ύψους σχεδόν 50 μέτρων και αφού έβγαλαν προσεκτικά τα ρούχα τους άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα.
Ενώ το πάθος είχε φτάσει στο ζενίθ αποφάσισαν ενώ έκαναν σεξ να πέσουν στο … κενό.
Τα γυμνά τους κορμιά βρέθηκαν από έναν ταξιτζή στο έδαφος και η αστυνομία της Νότιας Καρολάινα ανακοίνωσε την πρωτότυπη πτώση των δύο νεαρών …
7. Το ράντσο στο Ένουμκλο της Ουάσινγκτον δεν έμοιαζε με τα άλλα. Φυσικά υπήρχαν αγελάδες, άλογα και άγριοι στην όψη γελαδάρηδες αλλά οι πελάτες που απευθύνονταν εκεί δεν ήθελαν ούτε γάλα ούτε φρέσκο κρέας.
Όπως ο άντρας που βρέθηκε εκεί τον Ιούλιο του 2005 και σοδομίστηκε μέχρι θανάτου από ένα άλογο.
Άλλωστε για αυτό είχε μεταβεί εκεί, σε αυτό το ράντσο που ήταν γνωστό στην undergroung κοινωνία της πόλης ότι προσφέρει ικανοποίηση σε όλους όσοι θέλουν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση από τα ζώα.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από τη μανία του αλόγου που κατέστρεψε τα ζωτικά του όργανα.
Πηγή: Men24.gr

0

Μυστήριο με τη σεξοταινία της Ριάνα!!!!!





Ακόμα μια σταρ που έκανε το λάθος να απαθανατίσει ερωτικές της σκηνές σε βίντεο ή ακόμα μια φήμη που δεν έχει βάση;
Όπως και να έχει, μπελάδες περιμένουν την 23χρονη Ριάνα (Rihanna) αφού η εταιρία "Hustler" που πραγματεύεται προϊόντα που προορίζονται μόνο για ενήλικες υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της μια ταινία που δείχνει την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στο κρεβάτι παρέα με το ράπερ "J-Cole"!




Η Ριάνα στα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ του ράπερ J- Cole
Σε ανακοίνωση της εταιρίας που δημοσιεύει το "RadarOnline", μιλά για ένα βίντεο αγνώστου διάρκειας με πρωταγωνιστές τη Ριάνα και το ράπερ χωρίς να αναφέρει που τραβήχτηκε ή πότε!
Υπεύθυνοι της εταιρίας τόνισαν πως έχουν δει το βίντεο αλλά δεν ξέρουν ακόμα πως θα το χρησιμοποιήσουν ενώ απέφυγαν να δώσουν περεταίρω λεπτομέρειες για το τι περιέχει η κασέτα που τόνισαν πως είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Άτομα του περιβάλλοντος της Ριάνα τονίζουν πως η τραγουδίστρια που πρόσφατα εμφανίστηκε με μια περίεργη ουλή στο σαγόνι, αρνείται την ύπαρξη τέτοιας ταινίας και εξεπλάγη από τα νέα.
Για την ιστορία, ο J- Cole δεν είναι άγνωστος με τη Ριάνα. Ο ράπερ άνοιγε τις συναυλίες της σέξι τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της φετινής περιοδείας ενώ η Ριάνα είχε κάνει και εμφάνιση στο βίντεοκλιπ του ράπερ με τίτλο "Can't Get Enough".
Οι εκπρόσωποι και των δύο τραγουδιστών δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση επί του θέματος!
Κατερίνα Π.

0

Επιρρεπείς σε ναρκωτικά και αλκοόλ όσοι χρησιμοποιούν social media;




Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Τετάρτη, τα νεαρά άτομα τα οποία χρησιμοποιούν ιστοσελίδες όπως το Facebook και τα…


υπόλοιπα social media είναι πιο ευεπίφορα στο να καπνίσουν τσιγάρα ή μαριχουάνα και να πιούν αλκοόλ σε σχέση με αυτούς που δεν είναι εγγεγραμμένοι στα συγκεκριμένα site.
Το Εθνικό Κέντρο για την Εξάρτηση και την Κατάχρηση Ουσιών του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης διαπίστωσε πως οι νέοι που περνούν αρκετό χρόνο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι «εκτεθειμένοι» σε εικόνες που μπορούν να τους «πείσουν» πως η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση ναρκωτικών είναι κάτι φυσιολογικό και αποδεκτό.
«Δεν λέμε ότι τα social media το προκαλούν, αλλά πως όλα αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να αφυπνίσουν τους γονείς», δήλωσε ο διευθυντής του κέντρου, Joseph Califano.

πηγή: ierosagon

0

Οι δέκα πιο HOT φωτογραφίες της Kim Kardashian!!!




στο παρακάτω link θα βρείτε τις πιο καυτές φωτογραφίες της Kim Kardashian

0

Οι 10 Εντολές της ονειρεμένης σχέσης. Διαβάστε το!!

Μια σχέση για να λειτουργήσει ιδανικά, πρέπει να υπακούσει σε μερικές άγραφες μεν, απαράβατες δε εντολές. Φαντάζομαι θυμάσαι τότε που η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε τις ''Δέκα Εντολές'' και μεταξύ άλλων ερμήνευε τα πολύ σωστά, ποτέ μην με παραμελήσεις, ποτέ σου μην αδιαφορήσεις και άλλη να μην θελήσεις. Εμείς σου δίνουμε και τις δέκα εντολές και μένει να τις εκτυπώσεις, και να τις δώσεις στον αγαπημένο που θα τις κάνει εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι του.
Εντολή Πρώτη: Ξενοκοιτάγματα κομμένα
Έχεις ακούσει αυτά που λένε κάποιοι άντρες πως είναι κτήμα των γυναικών; Αυτούς τους άντρες τους αφήνεις να είναι κτήμα και και όχι δικό σου απόκτημα. Για τον δικό σου αγαπημένο, τα ξενοκοιτάγματα σταματάνε από τη στιγμή που γίνεσαι η κοπέλα του. Θα πεις το βλέπειν επιτρέπεται. Εγώ πάλι θα πω πως έχει πολύ μεγάλη διαφορά ένα βλέμμα σε κάποια άλλη σούπερ καυτή γυναίκα και το να κολλήσει να την κοιτάει με τα σάλια να του τρέχουν. Έτσι κι αλλιώς ο έξυπνος άντρας ξέρεις πως να θαυμάσει κάτι ωραίο χωρίς να τον πάρεις χαμπάρι ή έστω να κάνει το κομπλιμέντο του και σε σένα όταν το αξίζεις.
Εντολή Δεύτερη: Η τουαλέτα είναι το βασίλειό σου και δεν το πειράζει κανείς!
Για κάθε γυναίκα το μπάνιο είναι ο ναός της, το μέρος του σπιτιού που μπορεί να κάθεται όσο θέλει και ο σύντροφός της δεν επιτρέπεται να την ενοχλεί ακόμα και άθελά του. Οπότε του τονίζεις πως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το αγαπημένο σου (και πανάκριβο) σαμπουάν ή αφρόλουτρο. Δεν επιτρέπεται να αφήνει τις βρεγμένες του πετσέτες στο πάτωμα κινδυνεύοντας να χαλάσεις το πρόσφατο πεντικιούρ σου. Και φυσικά επιβάλλεται να σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας και να το αφήνει στη θέση του κατόπιν.
Εντολή Τρίτη: Οφείλει να θυμάται όλες τις σημαντικές ημερομηνίες (για εσένα)
Προφανώς ως σημαντική ημερομηνία δεν εννοούμε τον τελικό ποδοσφαίρου ή τα γενέθλια της μαμάς του. Αν θέλει μπορεί να τα θυμάται, αν όχι δικό του πρόβλημα. Μπορεί για εκείνον οι ημερομηνίες που σε αφορούν να μην είναι σημαντικές (Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια, επέτειος γνωριμίας ή επανασύνδεσης) αλλά για εσένα το να τις ξεχάσει σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρεις. Αν δεν θέλει να ξεκινά ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος κάθε φορά που ξεχνά τις ''σημαντικές ημερομηνίες'' ας τις γράψει στο ημερολόγιο, ας τις αποθηκεύσει στο κινητό του ή ας κάνει λοβοτομή. Κι ένα τριαντάφυλλο ως δώρο δεν βλάπτει από μεριάς του.
Εντολή Τέταρτη: Δεν γίνεται να αργεί να ετοιμαστεί περισσότερο από εσένα.
Ένα μέρος των στιγμών που ομορφαίνουν τη ζωήν μιας γυναίκας, είναι εκείνο το μαγικό , μπορώ να πω, δευτερόλεπτο που αφού έχει στήσει (πολύ ή λίγο) τον καλό σου, βγαίνεις από το μπάνιο έτοιμη, φορώντας το ωραίο σου μικρό μαύρο φορεματάκι, βαμμένη και στολισμένη στην τρίχα και περιμένεις να σε θαυμάσει. Αν εκείνος είναι ακόμα στο μπάνιο, η μαγεία χάνεται. Σίγουρα, μπορεί να χρειάζεται δέκα λεπτά για να ετο9ιμαστεί, αλλά δεν βλάπτει να συγχρονίσει το ρολόι του σωστά ώστε να σε περιμένει. Άλλωστε, πρόκειται για ένα τελετουργικό που ξεκινά στο πρώτο ραντεβού κορυφώνεται στο γάμο και συνεχίζει σε όλη τη σχέση. Και για όνομα του Θεού αγόρια, κάντε και ένα κομπλιμέντο. Πες στην αγαπημένη σου και μια καλή κουβέντα έτσι για τα μάτια!
Εντολή Πέμπτη: Απαγορεύεται να αμφισβητεί ρούχα, παπούτσια ή μαλλιά
Όσον αφορά τα παπούτσια, δεν θέλω να ακούσω την ερώτηση: ''Τώρα το έχεις ανάγκη αυτό το ζευγάρι πέδιλα; Τόσα δεν έχεις''. Ναι αγαπημένη μου, έχεις πολλά παπούτσια. Αλλά κι εκείνος πόσα παιχνίδια playstation έχει αγοράσει τον τελευταίο μήνα; Για να μην μιλήσω για την περιουσία που έχει δώσει για να αναβαθμίσει τη μηχανή του. Επίσης εννοείται πως δεν πρέπει να κάνει αρνητικά σχόλια για το νέο σου κούρεμα. Σίγουρα, μπορεί να ήταν καλύτερο στο μαλλί της Μπέκαμ, αλλά δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίζει. Τέλος, όσο αφορά το ζήτημα του στυλ, εμείς καταλαβαίνουμε τη μόδα, οι άντρες όχι. Τέλος συζήτησης. Φυσικά δεχόμαστε την κριτική που γίνεται καλοπροαίρετα. Δηλαδή, αντί να σου πει, χάλια τα έκανες τα μαλλιά σου, υπάρχει το διπλωματικότερο: '' Το μακρύ καρέ σου πήγαινε καλύτερα''.
Εντολή Έκτη: Μην υποτιμάς την ''περίοδο'' μας
Σίγουρα έχεις ακούσει πολλούς άντρες (μεταξύ τους και ο αγαπημένος σου) να ρίχνουν όλα τα νεύρα και τα παράπονα που τους κάνει η σύντροφός τους στην περίοδο που μάλλον περνάει. Κύριοι, το να αποδίδετε όλα μας τα νεύρα στην περίοδο (ακόμα κι αν βρισκόμαστε στις δύσκολες ημέρες)μόνο λάδι στη φωτιά ρίχνετε. Εσύ από τη μεριά σου, μπορείς να του εξηγήσεις το πώς αισθάνεσαι, να διώξεις το φόβο του για την περίοδο, να μην τον πρήζεις με το θέμα αυτό και να μην αφήνεις να γίνεται ο καλός σου, σάκος του μποξ εξαιτίας των ορμονών που έχεις.
Εντολή Έβδομη: Οφείλει να βοηθά στις δουλειές του σπιτιού
Αν ήδη συγκατοικείτε, εννοείται πως συμπεριφορές του άντρα πασά δεν είναι αποδεκτές. Δουλεύετε και οι δύο σκληρά, δεν ζείτε στον 20 αιώνα, οπότε τα βάρη πρέπει να είναι μοιρασμένα. Αν δεν βάζει μυαλό, υποσχέσου πως θα τον ανταμείψεις με μαγικές ερωτικές στιγμές αργότερα.
Εντολή Όγδοη: Δεν είναι ο Μαγκάιβερ και δεν χρειάζεται να ''παίζει'' τον Μπομπ το Μάστορα.
Σίγουρα όλες θέλουμε στο πλευρό μας έναν άντρα που ξέρει να αλλάζει λάμπες, να φτιάχνει τα υδραυλικά κι να κάνει τις δουλειές που δεν μπορούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως μας αρέσει να δοκιμάζει πράγματα που δεν γνωρίζει βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του απλά για να μας εντυπωσιάσει. Ειδικά, στην περίπτωση που ασχολείται με κάτι που δεν ξέρει, μόνο ζημιά θα κάνει και θα αφήσει ανολοκλήρωτο το επίτευγμα κατά 99%. Δεν χρειάζεται να τον αποαπαίρνεις αλλά ούτε και να τον ενθαρρύνεις σε τέτοιες προσπάθειες. Φυσικά, το να φωνάζεις ''στα 'λεγα εγώ'', θα χειροτερέψει την κατάσταση.
Εντολή Ένατη: Πρέπει να περιποιείται τον εαυτό του χωρίς υπερβολές.
Εννοείται πως δεν θέλουμε στο πλευρό μας έναν άντρα που μόλις βγήκε από το σπήλαιο αλλά ούτε και τον Νάρκισσο που θα ασχολείται μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση. Ένας σύντροφος προσεγμένος και καλοφτιαγμένος είναι ό,τι πρέπει για μια κυρία που σέβεται τον εαυτό της.
Εντολή Δέκατη ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ: Ο σύντροφός σου πρέπει να λέει όσα χρειάζεται όταν πρέπει.
Για να μην βρεθεί να κοιμάται στον καναπέ, πρέπει να ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει την οποιαδήποτε επισήμανση που περιλαμβάνει:
''Πώς έκανες έτσι τα μαλλιά σου; Πιστεύεις πως πρέπει να φας και από αυτό; Τώρα αυτή είναι κολλητή σου; Δεν στο είπα ότι θα βγω μόνος σήμερα; Και 'γω(απάντηση του στο σ'αγαπώ που προηγήθηκε από εσένα).
Από την Κατερίνα Πατούλια

womenonly.gr

0

Στο αρχείο η υπόθεση Siemens!





Ονομαστική ζητούν να γίνει η ψηφοφορία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens, 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επιστολή που έστειλαν προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Θανάση Οικονόμου.
Στην επιστολή ζητούν να μην ισχύσει επ’ ακριβώς ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές: Χαρά Κεφαλίδου, Οδυσσέας Βουδούρης, Σπύρος Βούγιας, Θανάσης Οικονόμου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μαρία Θεοχάρη, Γιάννης Αμοιρίδης, Χρήστος Κατσούρας, Βασίλης Γιουματζίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Καρανίκας
Επιδίωξη των συγκεκριμένων βουλευτών, είναι να φανεί ποιοι συνάδελφοί τους του κυβερνώντος κόμματος είναι υπέρ της συνέχισης της έρευνας του σκανδάλου και ποιοι κατά.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να καταψηφίσουν τη σχετική πρόταση, καθώς διαφωνούν με την παραπομπή του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, την ώρα που το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, ζητούσε περαιτέρω έρευνα, για 12 πρώην υπουργούς....

Πάντως το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής δεν αναμένεται να το κάνει δεκτό το κ. Πετσάλνικος.
Επίσης το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας, αναμένεται να βάλει στο αρχείο, τόσο το συγκεκριμένο σκάνδαλο, όσο και τη δέσμευση της κυβέρνησης περί δικαίου αισθήματος των πολιτών.


πηγή: news bomb

0

Νέα αισθησιακή φωτογράφηση για την Kate Moss!!!





Μπορεί πριν από ένα μήνα να παντρεύτηκε τον Jamie Hince αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα άλλαζε κάτι στη ζωή ή την καριέρα της Kate Moss. Το διάσημο μοντέλο πραγματοποίησε ακόμη μία σέξι φωτογράφηση αυτή τη φορά για το γνωστό ετήσιο ημερολόγιο της Pirelli, με τις εικόνες να δημοσιεύονται για πρώτη φορά στο Vanity Fair. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο διάσημος Mario Sorrenti και το ημερολόγιο που κάθε χρόνο γίνεται ανάρπαστο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Πριν την κυκλοφορία του βέβαια θα γίνει και το καθιερωμένο πάρτι στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφηση της Moss και έντεκα άλλων μοντέλων έγινε στην περιοχή Μούρτολι της Κορσικής.

πηγή: tv nea

0

Έρευνα Πόσο sex θέλουν οι γυναίκες;


Η έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στον Καναδά δημοσιεύτηκε στους New York Times και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Αντρες και γυναίκες, straight ή gay, ξάπλωσαν σε αναπαυτικούς καναπέδες μιας ευρύχωρης άιθουσας του πανεπιστημίου και δέχτηκαν να συνδέσουν τα γεννητικά τους όργανα με ειδικούς μετρητές σεξουαλικού ερεθσιμού (στους άντρες μετρητές στύσης, στις γυναίκες ειδικά φωτόμετρα εντός του κόλπου που μετρούν την ανάκλαση του φωτός λόγω έκκρισης υγρών). Κατόπιν, παρακολούθησαν μικρά video clip με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, είχαν στη διάθεσή τους κι ένα joystick σαν εκείνα των τηλεπαιχνιδιών – πατώντας το κουμπί επιβεβαίωναν τον ερεθισμό τους. Τα video clip είχαν για θέμα σεξ μεταξύ ετερόφυλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών, άντρες που περπατούσαν γυμνοί, γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις ολόγυμνες και ένα ζευγάρι …πιθήκων που έβγαζαν τα μάτια τους on camera. Τα συμπεράσματα όσον αφορά στις γυναίκες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το λαϊκό άσμα «άλλα μου λεν τα μάτια σου, και άλλα η καρδιά σου».

Σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι άντρες αποδείχτηκαν …ειλικρινείς. Πλήρης συμφωνία πάνω και κάτω κεφαλιού: Ο,τι έλεγε το πέος τους, έλεγε και το μυαλό τους. Οι straight άντρες φούντωναν βλέποντας ετερόφυλα ή λεσβιακά ζευγάρια να «τρίβουν το πιπέρι», ή γυναίκες γυμνές σε ασκήσεις, ενώ αδιαφορούσαν στις gay αντρικές σκηνές. Παράλληλα, η θέα των δυο πιθήκων να το παίζουν πορνοστάρ δεν ξύπνησε μέσα τους κανένα πρωτόγονο ένστικτο. Οι διαθέσεις τους επιβεβαιώθηκαν και με το πάτημα των πλήκτρων στα joypad.

Αν περιμένατε οι γυναίκες να δείξουν τόσο απλοϊκή συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν τις ξέρετε καλά. Το γενικό επιστημονικό συμπέρασμα συνοψίζεται στις λέξεις «αλλού γι αλλού». Η λίμπιντό τους χτύπησε κόκινο στο πορνό με ζευγάρια οποιουδήποτε συνδιασμού, ενώ …καλοείδαν τις γυμνές γυναίκες περισσότερο από τους γυμνούς άντρες (να ‘τα μας…). Το καλύτερο: Οι δυο πίθηκοι-πορνοσταρ ξύπνησαν μέσα τους το ζώο περισσότερο από τους άντρες. Αυτά βέβαια σε ό,τι αφορά στις μετρήσεις του ειδικού οργάνου, γιατί οι ίδιες μέσω του joypad τις επιβεβαίωσαν ελάχιστα ή και καθόλου. Στις λεσβιακές σκηνές οι straight γυναίκες δήλωσαν αδιαφορία (αν και τα όργανα εντός του κόλπου έγραψαν νούμερα), ενώ φυσικά απέσυραν την ψήφο τους στην πιθηκο-τσόντα (πάλι αντίθετα με τις μετρήσεις). Ο μακαρίτης Ζίγκμουντ Φρόϊντ το χε πει εκατο ολόκληρα χρόνια πριν «Το μέγα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ και και δεν κατάφερα να απαντήσω ούτε εγώ, παρόλα τα 30 χρόνια που ξόδεψα ερευνώντας τη γυναικεία ψυχή, είναι ένα: Τι θέλει επιτέλους μια γυναίκα;».

Ακόμα δεν ξέρουμε αγαπητέ Δόκτωρ. Άλλη μια εξίσου έγκυρη έρευνα από το περιφημο ιντσιτούτο Kinsey απέδειξε με χρήση μαγνητικής τομογραφίας πως ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας έλκεται όπως η μέλισσα το μέλι από «βαριά αντρικά» χαρακτηριστικά: Μπράτσα, θεληματικό πηγούνι κ.λπ. (βλέπε κηπουροί, μπετατζήδες και καθαριστές πισίνας). Σε άλλες φάσεις του κύκλου η προτίμηση επιστρέφει σε άντρες με μυαλό και προσωπικότητα. Οσο για το Πανεπιστήμιο της California, η μελετη των δικών του ερευνητών έστειλε τις φαντασιώσεις μας στη στρατόσφαιρα: Ενώ για τους άντρες η άυξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με στόχευση στο αντικείμενο του πόθου (γυναίκες αν είναι straight, αντρες αν είναι gay) στις γυναίκες η αύξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με έλξη προς τα δυο φύλα αδιακρίτως!

Δηλαδή γιατρέ μου αν την κάνω «τούρμπο», δε θα πει όχι αν της προτείνω ένα τριο με τη φίλη της; Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι γυναίκες δεν έρχονται στο κέφι κατά παραγγελία – κι αυτός είναι ο λόγος που το Viagra απέτυχε στην περίπτωσή τους. Ορμόνες όπως η τεστοστερόνη, που έδειξε σημάδια αύξησης του σεξουαλικού ερεθισμού σε πειράματα και η οκυτοκίνη, που ενεργοποιεί αισθήματα έλξης κι εμπιστοσύνης, ακόμα κι αν μπορούσαμε να τη ρίξουμε στο ποτό της, δεν αρκούν για να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι. Ακόμα περισσότερο, το φύλο δεν παίζει τόσο ρόλο όσο το άτομο (αγχωθήκατε;). Αυτό που ουσιαστικά λειτουργεί είναι πως μια γυναίκα είναι μεν αναπάσα στιγμή διαθέσιμη, και μάλιστα το ερωτικό της πεδίο είναι πολύ πιο ευρύ από το αντρικό – αλλά για να πετάξει από πάνω της τα ρούχα, θα πρέπει να συμβάλλουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες. Γι αυτό, μάθε τις 10 εγγυημένες περιπτώσεις που είναι έτοιμη για σεξ (έστω κι αν δεν το λέει) κι εκμεταλλεύσου το αναλόγως!

πηγή: menslounge

0

Όταν η Κιμ κάνει αναρτήσεις στο twitter και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.....

Απολαύστε την Kim Kardashian σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Twitter ….


Πηγή: tsantiri

0

Φρίκη: Βίαζε τις κόρες του επί 40 χρόνια…

Η φρικιαστική ιστορία του Γιόζεφ Φριτσλ που βίαζε επί 24 χρόνια την κόρη του, αναβιώνει στην Αυστρία.

Μόνο που αυτή τη φορά, ο πατέρας – κτήνος κρατούσε τις κόρες του φυλακισμένες επί 40 χρόνια σε μια κουζίνα.

Ο 80χρονος πλέον άνδρας, είναι ύποπτος πως κρατούσε αιχμάλωτες για 40 χρόνια τις δύο του κόρες σε μια κουζίνα, βιάζοντας τις και ξυλοκοπώντας τις. Στο ανακοινωθέν μάλιστα της αστυνομίας, τονιζόταν πως μέσα στην κουζίνα του τρόμου, υπήρχε μόλις ένας ξύλινος πάγκος ο οποίος αποτελούσε το κρεβάτι των δύο γυναικών για 40 χρόνια.

Οι δύο γυναίκες που γνώρισαν τη μανία του τερατόμορφου πατέρα τους, είναι πλέον 53 και 45 ετών, ενώ από το1970 μέχρι το φετινό Μάιο βρίσκονταν φυλακισμένες και έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του 80χρονου «κτήνους».

Ο 80χρονος σήμερα πατέρας απαγόρευε επίσης στις κόρες του «οποιαδήποτε κοινωνική επαφή» υπό την απειλή όπλου, προσθέτει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, στην οποία δεν διευκρινίζει ωστόσο πώς τις κρατούσε συνέχεια υπό περιορισμό.

Μάλιστα, οι Αρχές σημειώνουν πως και η άτυχη μητέρα των δύο γυναικών, είχε υποστεί τα ίδια βασανιστήρια μέχρι το 2008 που απεβίωσε. Για να αποκαλυφθεί η υπόθεση, χρειάστηκε η συνδρομή της μιας εκ των δύο κορών, η οποία έσπρωξε τον πατέρα της στην προσπάθειά του να τη βιάσει και αυτός έπεσε στο έδαφος χωρίς να μπορεί να σηκωθεί.



Οι δύο κόρες αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον πατέρα – κτήνος, ο οποίος τελικά βρέθηκε από μια κοινωνική λειτουργό και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Ο 80χρονος μετά τη νοσηλεία του μεταφέρθηκε σε γηροκομείο, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Χερμίνε Πρόκες.

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα. Ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί, αλλά του έχει απαγορευτεί η επιστροφή στο σπίτι του για τουλάχιστον έξι μήνες, διευκρίνισε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της. Ο 80χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι οι δύο κόρες του έχουν «νοητική υστέρηση», δήλωσε παράλληλα διοικητής της τοπικής αστυνομίας στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (APA).

Η υπόθεση αυτή ξυπνά μνήμες από την υπόθεση αιμομιξίας του Γιόζεφ Φριτσλ που συγκλόνισε την Αυστρία πριν από τρία χρόνια. Ο Φριτσλ, πατέρας επτά παιδιών, τα οποία έκανε με την κόρη του την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2009.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν οι δύο κόρες του 80χρονου έκαναν παιδιά από τον πατέρα τους.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

1

Ο πιο σέξι άντρας του κόσμου!!!!

Ο γοητευτικός Robert Pattinson-βρυκόλακας βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις των γυναικών...






Το περιοδικό Glamour μέσα από μια δημοσκόπηση που έκανε βρήκε αυτούς που θέλουν οι γυναίκες. Σκοπός της δημοσκόπησης ήταν να σχηματιστεί μια λίστα με τους πιο σέξι άντρες του κόσμου. Πρώτος στις προτιμήσεις των γυναικών δεν είναι άλλος από τον Robert Pattinson. Mέσα από τις ταινίες Twilight κατάφερε να ''μαγέψει'' πάρα πολλές γυναίκες.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι στις πρώτες πέντε θέσεις της λίστας είναι άντρες που έχουν παίξει το ρόλο του βρυκόλακα. Η συντάκτρια του περιοδικού Charlotte Duck δήλωσε: ''Οι γυναίκες έλκονται από βαμπίρ επειδή υπάρχει πάνω τους το στοιχείο του κινδύνου. Είναι τα ''κακά'' παιδιά και οι γυναίκες θέλουν να δαμάσουν τα θηρία".


πηγή:palkosenikos.blogspot.com

1

Facebook: Νέα καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων




Σε περίπτωση που ανοίγετε έναν λογαριασμό στο Facebook μέσω του κινητού σας, ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν παρατηρήσετε πως τα τηλέφωνα των επαφών σας στο κινητό έχουν εισαχθεί στο account σας στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένας χρήστης που έστειλε γράμμα στο «thepeninsulaqatar.com» το οποίο μας λέει πως το Facebook εισβάλλει στην προσωπική μας ζωή χωρίς να το γνωρίζουμε. Το πρόβλημα αυτό κυρίως παρατηρείται σε μη-αγγλόφωνες χώρες και μάλιστα, παρατηρήθηκε πως έχουν μεταφερθεί στοιχεία ανθρώπων οι οποίοι δεν είναι καν στη λίστα φίλων του καταγγέλλοντος.
Τι απαντούν οι επικεφαλής του Facebook για αυτό;
«Η λίστα επαφών μας, (πρώην Phonebook) υπήρχε ανέκαθεν. Τα νούμερα τηλεφώνου που υπάρχουν μέσα σε αυτή είτε προστέθηκαν από τους ίδιους τους φίλους σας για να είναι ορατά σε εσάς, είτε εσείς έχετε 'συγχρονίσει' τις επαφές σας με το Facebook. Όπως γίνεται και με τις φωτογραφίες, μόνο εσείς μπορείτε να δείτε τους αριθμούς τηλεφώνων».

Πηγή: mediagate

2

Παραιτήθηκε από την ηγεσία της Apple ο Steve Jobs!





Η μέρα που φοβούνταν οι φίλοι της Apple έφτασε. Ο Steve Jobs αποφάσισε να αφήσει τον τιμόνι της εταιρείας, έπειτα από μια μακρά πορεία γεμάτη επιτυχίες. Η σχετική επιστολή παραίτησης έχει ήδη κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Apple και η επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Jobs υπέδειξε ως διάδοχό του τον Tim Cook, τον άνθρωπο που τον αντικαθιστούσε όλα αυτά τα χρόνια όταν έπρεπε να πάρει αναρρωτική άδεια. Υπενθυμίζεται ότι ο Jobs έχει ταλαιπωρηθεί πολύ την τελευταία πενταετία από την επάρατη νόσο, με αποτέλεσμα να έχει απουσιάσει για μεγάλα διαστήματα από την ηγεσία της εταιρείας.

Στην επιστολή του, ο Jobs ξεκαθαρίζει ότι δεν αποσύρεται τελείως από την ενεργό δράση και ζητά από την εταιρεία να τον διορίσει πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Φυσικά, το ΔΣ της εταιρείας έσπευσε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ιστορικού ηγέτη και οι αλλαγές έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Ο Tim Cook βρίσκεται τώρα μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανότατος manager, αντικαθιστώντας τον Jobs με μεγάλη επιτυχία κάθε φορά που ο τελευταίος έπρεπε να απουσιάσει. Μένει να δούμε αν ο Cook έχει και το όραμα για να ηγηθεί της Apple, καθώς μιλάμε για μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία.

Πηγή: pcmag.com

0

Το πρώτο πόστερ της ταινίας My Week With Marilyn!!!





Η μεταμόρφωση της Michelle Williams ως Marilyn Monroe είναι ομολογουμένως απίστευτη. Αυτό αποδεικνύεται και από το πρώτο πόστερ της ταινίας My Week With Marilyn στην οποία υποδύεται τη θρυλική σταρ του Χόλιγουντ. Η φωτογραφία μοιάζει λίγο με αυτή που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό και είχαμε πάρει την πρώτη ιδέα από την αλλαγή της ηθοποιού. Η ταινία αναφέρεται σε μία εβδομάδα από τα γυρίσματα του Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια και στην εκρηκτική συνεργασία της Marilyn με τον Laurence Olivier όπως την έζησε ένας από τους βοηθούς του ηθοποιού. Πρωταγωνιστούν επίσης, ο Kenneth Branagh, ο Eddie Redmayne και η Judi Dench και θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου.

πηγή: gossip tv

1

Τα μυστικά της Mendes για ένα τέλειο σώμα!

ΑΡΧΙΚΗ » MY BEAUTY » VIPS SECRET » ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ

Το μυστικό της Mendes για τέλειο σώμα
14/08/2011 · 0 Σχόλια


Ετικέτες: ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ

Μπορεί να είναι σέξι, με αναλογίες που σκοτώνουν, όμως η Eva Mendes ξέρει να χαίρεται τόσο τη ζωή όσο και το φαγητό της!

Η 37χρονη ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό, όπου αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί καθώς και τα σημαία κλειδιά στο πρόγραμμα γυμναστικής της."Επικεντρώνομαι τόσο στο μέσα όσο και στο έξω! Θέλω να ξέρω τι τρώω, πως τρέφω το σώμα μου και πόσο νερό πίνω. Δεν καταναλώνω κρέας αλλά λατρεύω το ψάρι και το καστανό ρύζι. Μου αρέσει και το ψωμί. Οι άνθρωποι τα χάνουν όταν βλέπουν πως είμαι σε κάποιο εστιατόριο και τρώω ψωμί.

Βέβαια προτιμώ εκείνο που είναι ολικής άλεσης".




Η Mendes που αποφεύγει να αποκλείει διατροφικές ομάδες από το διαιτολόγιό της, τονίζει πως όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση ή βλέπει τον εαυτό της να ξεφεύγει, αποφεύγει τα λευκά ζυμαρικά, το ρύζι και το λευκό ψωμί.Η Eva αποκαλύπτει πως επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα και κάνει λίγα βάρη (όχι σηκώνοντας πολλά κιλά, ούτε κάνοντας πολλές επαναλήψεις) αλλά με στόχο να ενεργοποιήσει όλο το σώμα της.

Έπειτα, κάνει καρδιαγγειακή προπόνηση με τρέξιμο και σπριντ τουλάχιστον για 35 λεπτά. Στην προπόνηση με βάρη ξοδεύει σχεδόν μια ωρίτσα.Και η γυμναστική δεν σταματά εκεί. Για την σωματική και ψυχική της εξάσκηση, η Eva κάνει γιόγκα, κυρίως αστάνγκα γιόγκα αλλά η προπονήτριά της, της έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα γιόγκα με ασκήσεις που ταιριάζουν στην ίδια για να διατηρούνται οι μυς της σε φόρμα και να αντεπεξέρχονται το καρδιαγγειακό της πρόγραμμα.Φυσικά, μια τέτοια γυναίκα έχει σημεία επάνω τους, τα οποία και λατρεύει. Τα μπράτσα της τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της για παράδειγμα, αποτελούν καμάρι για την Mendes.Η ίδια δεν θέλει να θεωρείται πρότυπο για τις υπόλοιπες γυναίκες αλλά θέλει να τις ενθαρρύνει να αγαπούν τον εαυτό τους και να καλυτερεύουν τη ζωή τους.

πηγή: my lady

0

Συγκατοίκηση: όσα πρέπει να γνωρίζεις πρίν τη μεγάλη απόφαση!





Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο που μόνη σου δεν θα βρεις ποτέ τα χρήματα για να μετακομίσεις από το πατρικό, την πήρες την απόφαση να μείνεις με τον καλό σου! Και εσύ καλά την πήρες την απόφαση, είτε στους έξι, είτε στους δεκαέξι μήνες, είτε στα έξι χρόνια, υπάρχουν όμως πράγματα στη λίστα της συγκατοίκησης που πρέπει να τριπλοτσεκάρεις προτού μοιραστείτε τον ίδιο (σοβατισμένο) ουρανό.
* Αν είναι εύκολο, καλό είναι να υπακούσεις στον κανόνα των 2 ετών προτού συγκατοικήσετε. Το διάστημα αυτό θεωρείται κρίσιμο, γιατί τότε ξεφτίζει τελείως ο πρώτος ενθουσιασμό και σου μένει ο καλός σου (κι εσύ το ίδιο) ακριβώς όπως είναι, χωρίς το περιτύλιγμα.
* Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τη σχέση του με τη μαμά του. Μπορεί τώρα να έχετε καλές και τυπικές σχέσεις αλλά η παρουσία της στη ζωή σου θα θεριέψει άπαξ και μείνεις μαζί με το γιο της.
* Ενημερώσου για το πόσο φρικιό είναι με την καθαριότητα και αντίστοιχα εξήγησέ του πόσο κολλημένη είσαι εσύ η ίδια με το ξεσκονόπανο. Στο ζήτημα αυτό, τα αντίθετα δεν έλκονται καθόλου.
* Συζητήστε το πρόγραμμα εργασιών στο σπίτι. Ποιές δουλειές θα μπορούσε να κάνει εκείνος, εκτός από το κλασικό, ότι θα σου κάνει δηλαδή ηθική συμπαράσταση. Θα αναλάβεις εσύ την καθαριότητα και εκείνος τα ψώνια; Θα μοιράζεται τα πάντα 50/50;
* Ξεφορτώσου όλα τα παλιά παλιά εσώρουχα που ακόμα δεν έχεις αποφασίσει να πετάξεις. Δεν χρειάζεται να βρει τα πιο άσχημα εσώρουχα που διαθέτεις στο κοινό σας συρτάρι.
* Ξεφορτώσου όλα τα γράμματα αγάπης, τα κουτιά με ενθύμια από παλιές αγάπες, προτού βρεθείς στο ίδιο σπίτι να δίνεις εξηγήσεις για την κούτα που φέρει τον κωδικό 'ex files'.
* Σιγουρέψου πως σε έχει δει άβαφη, με ψηλό κοτσίδι, σπυράκια και μάσκα προσώπου προτού μείνετε μαζί.
* Σιγουρέψου πως είναι ξεκαθαρισμένα βασικά ζητήματα, όπως η κλειστή πόρτα της τουαλέτας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να τραβάς καζανάκι κάθε φορά που ουρείς ή να αφοδεύεις ενώ εκείνος βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο.
* Σιγουρέψου πως ξέρει και σέβεται τα τηλεοπτικά σόου που συνηθίζεις να βλέπεις, έστω και σε επανάληψη, ειδικά αν στο κοινό σπίτι θα έχετε μια τηλεόραση. Ταυτόχρονα, ενημερώσου για το πόσους ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταδίδει η τηλεόραση μέσα στην εβδομάδα.
* Σκέψου κατά πόσον εμπιστεύεσαι το άτομο αυτό σε περίπτωση που αρρωστήσεις και πρέπει να σε μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ξέρει να βάζει θερμόμετρο; Μπορεί να σου φτιάξει ένα ζεστό χαμομήλι; Το ίδιο ισχύει και για εσένα!
* Είσαι έτοιμη να τον περιποιηθείς κάθε φορά που θα αρρωσταίνει και θα δρα σαν μικρό παιδί;
* Σιγουρέψου ότι σας αρέσει να τρώτε τα ίδια πράγματα. Αν εσύ είσαι vegeterian κι εκείνος τρώει μόνο κρέας, θα υπάρξει θέμα. Γιατί άλλο να μοιράζεσαι ένα γεύμα στο ρεστοράν κι άλλο να μοιράζεσαι την ίδια κουζίνα.
* Ροχαλίζει; Πρέπει να το ξέρεις!
* Αν ροχαλίζει, σκέψου κάποιο σχέδιο αντιμετώπισης του γεγονότος!
* Συζητήστε για το αν θα έχετε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα.
* Οι φίλοι μας τα ζώα; Μήπως τα συχαίνεσαι κι εκείνος θέλει 10 γάτες στο σπίτι;
* Συζητήστε το ενδεχόμενο ερχομού ενός παιδιού. Θα βρίσκεστε καθημερινά και τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός.
* Σιγουρέψου πως εκείνος ξέρει να φτιάχνει έστω ένα ωραίο πιάτο για να έχεις κάτι να φας τα βράδια που θα επιστρέφεις κατάκοπη από τη δουλειά.
* Πηγαίνετε τουλάχιστον μια φορά σοβαρές διακοπές μαζί. Δεν μιλάμε για τριημεράκι αλλά για μια εβδομάδα το λιγότερο. Εκεί που θα πρέπει να τον ανέχεσαι 24 ώρες την ημέρα και να του πλένεις και το σωβρακάκι, θα το αντέξεις;
* Κάντε μια σοβαρή κουβέντα για τα οικονομικά σας. Πόσα λεφτά βγάζετε δηλαδή! Μην μιλήστε αόριστα. Πιάστε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε αν θα βγαίνετε οικονομικά. Σίγουρα, οι λογαριασμοί μοιράζονται στη μέση αλλά ποιά είναι η μέση. Όταν μένεις μόνη χρειάζεσαι 50 ευρώ στο σούπερ μάρκετ. Με τον Αρκούδο μέσα στο σπίτι, το 50 θα γίνει 150!
* Σιγουρέψου πως μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες για το κάπνισμα μέσα στο σπίτι.
* Ξοδέψτε τουλάχιστον ένα τριήμερο, ο ένας στο πατρικό σπίτι του άλλου. Οι γονείς πρέπει να τον γνωρίζουν πριν μείνετε μαζί και οι δικοί σου το ίδιο!
* Σιγουρέψου πως και οι δύο έχετε την ίδια στρατηγική για τους φίλους ή συγγενείς που έρχονται να περάσουν κάποιες ημέρες στο σπίτι σας. Θεσπίστε ένα ανώτατο όριο φιλοξενίας για παράδειγμα.
* Ξεκαθάρισε το πρόγραμμά σου! Αν πρέπει να θυσιάσεις τον καφέ με τις κολλητές και το γυμναστήριο για να προλάβεις να μαγειρέψεις, αλλά εκείνος παίζει Pro από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιλάμε για την πλήρη ανισότητα.
* Σιγουρέψου πως τον εμπιστεύεσαι απόλυτα για να μην τρελαθείς ψαχουλεύοντας το κινητό, το λαπ τοπ και το πορτοφόλι του.
*Φτιάξε το μπάτζετ σας! Τι θα ξοδεύετε για διασκέδαση, για ταξίδια ή για την επιβίωσή σας!
* Βάλτε το σεξ στο πρόγραμμα. Αν νομίζεις πως θα το κάνετε όσο συχνά όσο τώρα που δεν μένετε μαζί, ξέχασέ το. Κάποιες φορές για να το κάνετε, πρέπει και να το προγραμματίσετε!
* Οργανωθείτε έτσι ώστε να περνάτε και χρόνο χωριστά. Εσύ για ποτό με τα κορίτσια κι εκείνος ποδόσφαιρο με τους κολλητούς.
* Εξοικιώσου με την ιδέα του λερωμένου του εσώρουχου! Θα το πλύνεις (και θα το σιδερώσεις).
* Κάνε τη βασική ερώτηση στον εαυτό σου: είναι ο άντρας της ζωής σου ή απλά θα μείνεις μαζί του για να την βγάλετε φτηνά στην οικονομική κρίση ξεφεύγοντας από το σπίτι των γονιών;
* Σιγουρέψου πως δεν έχεις να κάνεις με έναν δειλό αντρούλη! Αν είναι στον πρώτο καυγά να τα μαζεύει και να φεύγει και να μένεις πίσω πελαγωμένη με λογαριασμούς και πίκρα, άστο καλύτερα...
*Κλείσε παλιούς λογαριασμούς με πρώην! Αν είναι να κοιμάστε παρεούλα και να χτυπά με μηνύματα ο Big, θα χωρίσετε προτού πεις κύμινο!
Τώρα μένει να: Επιλέξετε την περιοχή και τα χιλιόμετρα που θα σας χωρίζουν από το σπίτι των γονιών σας!
Από την Κατερίνα Πατούλια

0

Κατάσκοπος των Ναζί η Chanel;!!







Η μεγάλη κυρία της μόδας, Coco Chanel φένεται πως ήταν κατάσκοπος των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Φράνς Βόν, ο συγγραφέας της νέας βιογραφίας της γνωστής κ. Chanel.
O ίδιος δηλώνει ότι για τη συγγραφή του βιβλίου του χρησιμοποίησε υλικό των γαλλικών, των βρετανικών, των γερμανικών και των αμερικανικών αρχείων.
Το βιβλίο που φέρνει τον τίτλο "Στο κρεβάτι με τον εχθρό, ο μυστικός πόλεμος της Κοκό Σανέλ", αναφέρει ότι το 1940 η πενηνταεπτάχρωνη τότε Κοκό Σανέλ στρατολογήθηκε από την Abwehr, τις μυστικές υπηρεσίες του γερμανικού στρατιωτικού επιτελείου, για να γίνει ο πράκτορας F-7124.

Ο συγγραφές αναφέρει επίσης, πως σκοπός της Coco ήταν μεταξύ άλλων να...
εξασφαλίσει τον έλεγχο του αρώματος Chanel, από το οποίο της ανήκε ένα μικρό τμήμα, καθώς το μεγαλύτερο μερίδιο βρισκόταν υπό τον έλεγχο των αδελφών Βερτχάιμερ.


Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/08/chanel.html#ixzz1VzOcyq96
Under Creative Commons License: Attribution

14

Επανασύνδεση σχέσης: Τα απαραίτητα βήματα για να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου

Τον/την θέλεις πίσω?  Είναι εγωισμός?  Είναι αγάπη? Πως θα τον/την κάνεις να γυρίσει ξανά σε σένα?

Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης, φτάνει βέβαια να μην γίνουν κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη.. και την επανασύνδεση πολύ πιο δύσκολη υπόθεση.

Τα λάθη μετά τον χωρισμό:

Μάθε πως σχεδόν όλοι πάνω στον πανικό ή στην απελπισία που νιώθουν, κάνουν λάθος κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά! Τσακωμοί, κλάματα, 20 τηλέφωνα και μηνύματα  την ημέρα, είναι μόνο μερικά από αυτά!

Τα παραπάνω κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στην προσπάθεια επανασύνδεσης. Το πιθανότερο είναι ότι θα απομακρύνουν τον/την πρώην σου ακόμα περισσότερο από κοντά σου.


Ψάξαμε αρκετά το θέμα και μιλήσαμε με τον πλέον ειδικό στο θέμα του χωρισμού,  της επανασύνδεσης και των σχέσεων γενικότερα τον Κ. Νίκο Αντρέου ο οποίος μετά από χρόνια ασχολίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, συζητώντας με χιλιάδες ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατάφερε να αποδείξει ότι οι τόσες διαφορετικές περιπτώσεις χωρισμού, έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ο κ. Αντρέου   έχει αναπτύξει μια μέθοδο επανασύνδεσης που βασίζεται στην ψυχολογία  και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερα από 5000 ζευγάρια να τα ξαναβρούν. Μέσα από τα βιβλία του προσφέρει μοναδικές συμβουλές και συγκεκριμένα βήματα για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου και φυσικά προσωπική επικοινωνία και καθοδήγηση από τον ίδιο.

Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα και μάθε περισσότερα:


.

0

Αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου του FACEBOOK!!






Η διοίκηση του Facebook αποφάσισε να αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου, θέλοντας έτσι να δώσει περισσότερο έλεγχο στους χρήστες της υπηρεσίας. Η κυριότερη αλλαγή έχει να κάνει με τον έλεγχο ως προς το τι φαίνεται προς τα έξω.

Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το Facebook δεν προσθέτει νέα χαρακτηριστικά σε αυτό τον τομέα, απλώς κάνει πιο εύκολο τον έλεγχο των ρυθμίσεων που ήδη υπάρχουν. Στις σελίδες επεξεργασίας του προφίλ υπάρχει πλέον ένα drop down menu, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει γρήγορα ποιοι θα βλέπουν τα επιμέρους στοιχεία του λογαριασμού του. Επιπλέον, υπάρχει το κουμπί View Profile As, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για μια γρήγορη επαλήθευση των ρυθμίσεων.

Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί πλέον να αποδέχεται ή να απορρίπτει τα tags που θέλουν να προσθέσουν άλλοι στις φωτογραφίες του.

Ως συνήθως, οι αλλαγές ενσωματώνονται σταδιακά στους λογαριασμούς των χρηστών και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε χρόνο που δε μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

πηγή: pc magazine

0

Πιστεύετε στη μετενσάρκωση?


Υπερορθόδοξο δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ καταδίκασε πρόσφατα σε θάνατο- δια λιθοβολισμού- έναν... σκύλο που κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου, ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους δικαστές, αναφέρει ο ιστότοπος Ynet.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε πριν μερικές εβδομάδες σε ραβινικό δικαστήριο, που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων.

Ένας από τους παριστάμενους δικαστές θυμήθηκε ότι πριν από είκοσι χρόνια το δικαστήριο καθυβρίστηκε από έναν διάσημο δικηγόρο, ο οποίος- αποφάνθηκαν οι δικαστές- ότι είναι καταραμένος και ως εκ θαύματος, λίγο καιρό αργότερα πέθανε αφορισμένος, αλλά ο ίδιος μετεμψυχώθηκε στον άτακτο σκύλο που εισέβαλε στην δικαστική αίθουσα και δεν εννοούσε να κουνηθεί από εκεί.

Το μεγαλόσωμο τετράποδο κρίθηκε από τους δικαστές "ακάθαρτο" με βάση την Halacha, δηλαδή τους αυστηρούς εβραϊκούς θρησκευτικούς παραδοσιακούς κανόνες.

Το δικαστήριο καταδίκασε το σκύλο σε θάνατο δια λιθοβολισμού και η ποινή αποφασίστηκε να εκτελεστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αγωγή κατά του δικαστηρίου για την περίεργη αυτή απόφαση κατατέθηκε από μια ισραηλινή οργάνωση υπεράσπισης των ζώων.

πηγή: directNEWS.gr

0

Εσύ βάζεις σωστά το κραγιόν σου??




● Για να μη χύνεται το κραγιόν γύρω από τα χείλη και μοιάζεις με τον Τζόκερ, πριν την τοποθέτηση του κραγιόν βούτηξε μια μπατονέτα ή ένα πινελάκι σε πούδρα, και πέρασε την περιοχή έξω από το περίγραμμα των χειλιών, πριν την τοποθέτηση του χρώματος.

● Το χρώμα στέκεται καλύτερα σε απαλές επιφάνειες, οπότε μην παραλείπεις να απολεπίζεις τα χείλη σου μια φορά την εβδομάδα με ένα ειδικό προϊόν ή με μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

● Το περίγραμμα των χειλιών δεν πρέπει ποτέ –μα ποτέ όμως– να ξεχωρίζει από το κραγιόν σου και ούτε να είναι 5 χιλιοστά έξω από τη φυσική σου γραμμή. Το Drag Queen Look φύλαξέ το για τις απόκριες.


πηγή: athens voice

0

Βρέθηκε το φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού??





Ένα μόριο που φυσιολογικά υπάρχει στα βακτήρια μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού, ανακάλυψαν βρετανοί επιστήμονες.

Το εύρημά τους ανοίγει τον δρόμο για τον σχεδιασμό περισσότερο ισχυρών και επιλεκτικών αντικαρκινικών φαρμάκων.

Το μόριο λέγεται θειοστρεπτόνη και δεσμεύει την καρκινογόνο πρωτεΐνη FOXM1, η οποία σε μεγάλες ποσότητες στα καρκινικά κύτταρα του μαστού.

Η πρωτεΐνη αυτή ενεργοποιεί τα γονίδια που ρυθμίζουν την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων, προκαλώντας έτσι την δημιουργία του όγκου, την ανάπτυξη του δικού του δικτύου αιμοφόρων αγγείων και τελικά την επέκτασή του.

Η δέσμευση αυτής της πρωτεΐνης μπορεί εξ αρχής να εμποδίσει την ανάπτυξη του καρκίνου ή και να εμποδίσει την περαιτέρω ανάπτυξη και εξάπλωσή του, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature Chemistry».

«Πριν από αυτή την έρευνα, δεν υπήρχε κάποιο φυσικό προϊόν το οποίο να μπορεί να επιτεθεί απευθείας σε μία πρωτεΐνη που ελέγχει τη δραστηριότητα των γονιδίων», δήλωσε ο επικεφαλής της, καθηγητής Σανκάρ Μπαλασουμπραμάνιαν, από το Κέντρο Μελέτης του Καρκίνου του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ.

«Ανακαλύψαμε πως ένα μόριο των βακτηρίων – το οποίο ασκεί επίσης ισχυρή αντιβιοτική δράση – έχει αυτή τη δυνατότητα, απενεργοποιώντας τα καρκινογόνα γονίδια των καρκινικών κυττάρων του μαστού».

«Είναι συναρπαστικό να διαπιστώνεται ότι ένα απλό βακτήριο μπορεί να κρύβει το κλειδί για πανίσχυρους, νέους τρόπους πρόληψης της ανάπτυξης και εξάπλωσης του καρκίνου του μαστού», σχολίασε από την πλευρά της η δρ Λέσλι Γουώκερ, από τον ερευνητικό οργανισμό Cancer Research UK που χρηματοδοτεί την όλη έρευνα.



Πηγή : ta nea

0

Διατροφή: Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά των διακοπών!

Αν το καλοκαίρι μας αφήνει εκτός από καλές αναμνήσεις και μερικά περιττά κιλά, σπεύσατε να λάβετε τα μέτρα σας, γιατί τα 3 και 4 επιπλέον κιλά των διακοπών, μπορεί να εδραιωθούν και να πολλαπλασιαστούν.
Ο ψυχολογικός παράγοντας, σύμφωνα με τους ειδικούς, παίζει σημαντικό ρόλο. Η ψυχολόγος, Έλια Παπαμαύρου, ειδική σε θέματα διατροφής, εξηγεί ότι η ψυχολογία καθοδηγεί το στομάχι και όχι το αντίθετο.
Στις διακοπές, το σώμα χαλαρώνει από την καθημερινή ρουτίνα και «αφήνεται» στις μικρές γευστικές απολαύσεις, με τη δικαιολογία ότι δεν γίνονται κάθε μέρα. Το σώμα ξεχνιέται και η ζυγαριά γέρνει προς τα… δεξιά.
Η περίοδος των διακοπών δικαιολογεί μικρές ή μεγαλύτερες «παρασπονδίες», όπως επισημαίνουν ακόμη και οι ειδικοί.
Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ δύο διατροφολόγοι, παραδέχτηκαν ότι και οι ίδιοι πήραν κιλά στις καλοκαιρινές διακοπές και δίνουν τις συμβουλές τους για το πώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαλλαγούν από παραπανίσιο βάρος, αντιμετωπίζοντας την όλη διαδικασία αισιόδοξα.




Η Κάλλια Γιανιτσοπούλου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, υπεύθυνη του Διαιτολογικού Επιστημονικού Κέντρου «Σώμα Υγιές», δίνει το δικό της πρόγραμμα για έναν υγιή τρόπο απώλειας κιλών.
Ειδικότερα, συμβουλεύει ότι για να χαθούν τα ένα με δύο περιττά κιλά, θα πρέπει να ακολουθηθεί ένα ήπιο πρόγραμμα υποθερμιδικής διατροφής (1.400 θερμίδες), αυξάνοντας παράλληλα τη φυσική δραστηριότητα για χρονικό διάστημα περίπου 3 εβδομάδων.
Έτσι προτείνει ταυτόχρονα με τη σωστή διατροφή ο ενδιαφερόμενος, να κάνει για μία ώρα γρήγορο περπάτημα, πέντε φορές την εβδομάδα. Επίσης, συμβουλεύει ότι τα γεύματα πρέπει να γίνονται κάθε 2 με 3 ώρες, ώστε να ελέγχετε η όρεξη.
Ενδεικτικά το πρωινό μπορεί περιλαμβάνει, γάλα με δημητριακά ή ταχίνι. Το μεσημεριανό να είναι μία μερίδα εστιατορίου ενός φαγητού της μεσογειακής κουζίνας, μαζί με ένα μπολ σαλάτα. Το ενδιάμεσο γεύμα, μπορεί να είναι ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών, ενώ το βραδινό θα πρέπει να είναι πολύ πιο ελαφρύ από το μεσημεριανό.
Επιπλέον, όπως λέει η κ. Γιανιτσοπούλου, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να καταναλώνονται 8 με 10 ποτήρια νερό, καθώς είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού, ενώ σημειώνει ότι θα πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωση αλκοόλ και αναψυκτικών.
Ο Τάσος Παπαλαζάρου, κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, επιστημονικός διευθυντής του Διαιτολογικού Τμήματος Nutrimed, παραδέχεται πως για τον ίδιο, η μετά διακοπών άνοδος στη ζυγαριά είχε μία ιδιαιτερότητα συνειδησιακού χαρακτήρα, καθώς ο δείκτης της έθεσε υπό αμφισβήτηση την επαγγελματική του ακεραιότητα.
Το πρόγραμμα για την επιτυχή απώλεια βάρους που προτείνει, είναι να μην ακολουθούνται αυστηρές αποτοξινώσεις (μόνο σαλάτες ή μόνο σούπες). Όπως λέει, η εμπειρία του τον δίδαξε ότι, χάνοντας μέσα σε μία εβδομάδα 3 με 4 κιλά, όχι μόνο αυτά επανέρχονται, αλλά τις περισσότερες φορές επιστρέφουν και διπλάσια, καθώς η στέρηση συχνά συνοδεύεται από επιβραβευτική ή και στερητική υπερφαγία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει να χάνονται περισσότερα από 1 κιλό την εβδομάδα. «Σκεφτείτε για ποιον λόγο θέλετε να χάσετε τα 3 με 4 κιλά των διακοπών και απαντήστε στα κίνητρα σας», λέει.
Ο κ. Παπαλαζάρου προτείνει ένα ενδεικτικό ημερήσιο πρόγραμμα:
Πρωινό
1 ποτήρι ημίπαχο γάλα
3 κουταλιές σούπας (κ.σ) μούσλι
Μία κ.σ. σταφίδες
3-4 καρύδια
Δεκατιανό
Μία τυρόπιτα
Μεσημεριανό
Μια μερίδα γεμιστά (χωρίς πατάτες), δύο φέτες ψωμί και ένα (μέτριο) μπολ πράσινη σαλάτα.
Απογευματινό
1 φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών.
Βραδινό
Ένα ντάκο (1 παξιμάδι, 1 μεσαία ντομάτα, 2 κουταλιές cottage, 1 κουταλιά κάππαρη).
Σημαντικό, σύμφωνα με την ψυχολόγο, Έλια Παπαμαύρου, είναι να βρεθεί η δίαιτα που δεν θα στερήσει τίποτα από τον οργανισμό, καθώς η στέρηση οδηγεί μετά σε υπερφαγία και ψυχολογικά υπάρχει άρνηση για τη δίαιτα.
Πηγή: tanea.gr



0

Ποιά είναι η διάσημη της φωτογραφίας ;




Μπορέσατε να αναγνωρίσετε την διάσημη της φωτογραφίας ;
Μα πρόκειται φυσικά μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες τον τελευταίο καιρό, την Kim Kardashian, η οποία παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της, μπασκετμπολίστα Kris Humphries. Η φωτογραφία είναι του 1995, όταν ακόμα ήταν στο γυμνάσιο, πολλά χρόνια προτού και φανταστεί ότι θα έφτανε σε μερικά χρόνια να κλείσει συμφωνία ύψους 1,5 εκ. δολαρίων, για τα δικαιώματα φωτογραφιών και βίντεο του γάμου της, ο οποίος θα μεταδοθεί αποκλειστικά από γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο E! Entertainment.
Ήδη κάποιες φωτογραφίες έχουν αρχίσει να διαρρέουν στο διαδίκτυο παρά τα αυστηρά μέτρα, καθώς υπήρχε απαγόρευση στους προσκεκλημένους σχετικά με κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Η είδηση του γάμου της Kardashian είναι αποτελεί πρώτο θέμα από χθες σε αρκετά διεθνή μέσα.

πηγή: mediagate.gr

1

Δείτε την 'Ελλη Κοκκίνου χωρις ρετουσάρισμα στην παραλία!!

Τελικά κάνει δουλειά το photoshop....




Πηγή: xamaileonnews.blogspot.com

1

Σας φαίνεται εσάς για 50αρα αυτή η ηθοποιός?


Σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει επίσημα τα πρώτα –ήντα όμως η
Heather Locklear δεν φαίνεται καθόλου να πτοείται αφού με τέτοιες εμφανίσεις όχι 50 αλλά 30 το λιγότερο φαίνεται!
Η ηθοποιός της γνωστής στους παλαιότερους «Δυναστείας» παρευρέθη σε φιλανθρωπική εκδήλωση του συναδέλφου της Samuel L Jackson, επιλέγοντας ένα μαύρο στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες που τόνιζαν το καλλίγραμμο κορμί της και την έκαναν πιο κομψή από ποτέ!

πηγή: athensbars