3

Τα βήματα του χωρισμού



Νιώθεις πως η σχέση σου έχει βαλτώσει και ήρθε ο καιρός να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Πως όμως θα χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις τον σύντροφό σου;
Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις πώς να μην πληγωθεί ο άλλος είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εσένα. Σε ένα χωρισμό πάντα υπάρχει κάποιος που πληγώνει και κάποιος που πληγώνεται- εκτός και αν ο άλλος έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει αλλά τον πρόλαβες.
Αυτό το οποίο μπορείς όμως να κάνεις είναι να τον πληγώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο. Προκειμένου να συμβεί αυτό πρέπει εσύ να είσαι προετοιμασμένος. Διάβασε λοιπόν πώς μπορείς να χωρίσεις σε 6 βήματα.
ΒΗΜΑ 1 Σκέψου γιατί χωρίζεις με το συγκεκριμένο άτομο
ΒΗΜΑ 2 Υπολόγισε τον χρόνο που θα αφιερώσεις στο να χωρίσεις
ΒΗΜΑ 3 Χώρισε
ΒΗΜΑ 4 Να είσαι προετοιμασμένος για τις αναδράσεις του ατόμου με το οποίο χωρίζεις
ΒΗΜΑ 5 Απομακρύνσου
ΒΗΜΑ 6 Συνειδητοποίησε ότι ο χωρισμός είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής


2

Σχέση από απόσταση : Πόσο εφικτή είναι;



Παλαιότερα αν έλεγα σε κάποιον ότι έχω σχέση από απόσταση το πιθανότερο είναι πως θα με περνούσε για τρελό. Ακόμα και σήμερα πολλοί είναι αυτού που αμφιβάλλουν για το κατά πόσο μία τέτοιου είδους σχέση είναι δυνατόν να πετύχει. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλώνει ο αριθμός αυτών που δοκιμάζουν.
Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι:
Είναι στις μέρες μας μία σχέση από απόσταση εφικτή;
Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση φαίνεται ότι είναι θετική.
Τα τελευταία χρόνια πολλά είναι αυτά τα οποία έχουν αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας από τη μία πλευρά έχει μικρύνει – έως εκμηδενίσει σε ορισμένες περιπτώσεις, τις αποστάσεις, ενώ παράλληλα νέα τεχνολογικά μέσα δίνουν τη δυνατότητα σε νέους τρόπους επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι το οποίο βρίσκεται σε απόσταση. Άλλωστε με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πολλές είναι οι σχέσεις που ευθύς εξαρχής ξεκινάτε από απόσταση.
Μία σχέση από απόσταση έχει δυσκολίες και χρειάζεται προσπάθεια ωστόσο μπορεί να είναι επιτυχημένη αν κανείς ακολουθήσει τις κατάλληλες συμβουλές.

0

Ζώδια και απιστία : Σκορπιός ένα παρεξηγημένο ζώδιο



Η αλήθεια είναι πω ς ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο εντελώς παρεξηγημένο. Δεδομένου του ερωτισμού και του μυστηρίου που το χαρακτηρίζει, παράλληλα με τον δυναμισμό, την αγάπη για την εξουσία   και την εκδικητική του φήμη, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Σκορπιό είναι ένα ζώδιο το οποίο θα έπαιρνε μετάλλιο στην απιστία.

Η πραγματικότητα διαψεύδει καθώς σκορπιός και απιστία είναι μάλλον λέξεις ξένες μεταξύ τους.

Ως ζώδιο του νερού ο σκορπιός ψάχνει τον έρωτα και τη συναισθηματική δέσμευση, περισσότερο από πολλά άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όταν βρίσκεται σε μία σχέση που καλύπτει τις ανάγκες του τότε οι πιθανότητες να απιστήσει είναι ελάχιστες.

Στο σημείο αυτό βρίσκεται άλλωστε και η μεγαλύτερη ανρίφαση αυτού του παράξενου ζωδίου καθώς καλείται να αποφασίσει και να επιλέξει ανάμεσα στην «αγάπη για τη δύναμη» και την «δύναμη της αγάπης»

Το γεγονός ότι είναι ο ίδιος πιστός σημαίνει πως θεωρεί αυτή την συμπεριφορά δεδομένη και από το σύντροφό του. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί κανείς να δει όλη την εκδικητική μανία ενός Σκορπιού.

0

Κινέζικο ωροσκόπιο : Τα 3 ζώα/ζώδια που μας αντιπροσωπεύουν



Αυτό το οποίο είναι ευρέως γνωστό στην κινέζικη αστρολογία είναι το ζώδιο το οποίο προκύπτει εύκολα αν κάποιος γνωρίζει το έτος της γέννησής του.
Αυτό το ζώδιο δίνει βεβαίως πολλά και σημαντικά στοιχεία ωστόσο δεν είναι το μόνο. Προκειμένου το άτομο να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού του με βάση την κινέζικη αστρολογία, θα πρέπει να γνωρίζει όχι ένα αλλά τρία ζώδια.
Πολύπλοκο θα σκεφτεί κανείς εύκολα.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα το περίπλοκο, καθώς όπως το κύριο, αν θα μπορούσαμε να δώσουμε αυτή την ονομασία ζώδιο, προκύπτει από το έτος γέννησης, τα άλλα δύο βγαίνουν αντίστοιχα από τον μήνα και την ώρα της γέννησης.
Κάθε ένα από τα τρία παραπάνω ζώδια, που κάθε άνθρωπος έχει, αντικατοπτρίζει και ένα διαφορετικό κομμάτι του εαυτού του, στην πορεία από τον εξωτερικό  προς τον εσωτερικό κόσμο του. Το πρώτο ζώδιο συνδέεται με τα χαρακτηριστικά εκείνα που το άτομο βγάζει προς τα έξω. Τα άλλα δύο ζώδια σχετίζονται με ιδιότητες λιγότερο εμφανής πολλές φορές και στο ίδιο το άτομο.