Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τα βήματα του χωρισμού



Νιώθεις πως η σχέση σου έχει βαλτώσει και ήρθε ο καιρός να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Πως όμως θα χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις τον σύντροφό σου;
Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις πώς να μην πληγωθεί ο άλλος είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εσένα. Σε ένα χωρισμό πάντα υπάρχει κάποιος που πληγώνει και κάποιος που πληγώνεται- εκτός και αν ο άλλος έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει αλλά τον πρόλαβες.
Αυτό το οποίο μπορείς όμως να κάνεις είναι να τον πληγώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο. Προκειμένου να συμβεί αυτό πρέπει εσύ να είσαι προετοιμασμένος. Διάβασε λοιπόν πώς μπορείς να χωρίσεις σε 6 βήματα.
ΒΗΜΑ 1 Σκέψου γιατί χωρίζεις με το συγκεκριμένο άτομο
ΒΗΜΑ 2 Υπολόγισε τον χρόνο που θα αφιερώσεις στο να χωρίσεις
ΒΗΜΑ 3 Χώρισε
ΒΗΜΑ 4 Να είσαι προετοιμασμένος για τις αναδράσεις του ατόμου με το οποίο χωρίζεις
ΒΗΜΑ 5 Απομακρύνσου
ΒΗΜΑ 6 Συνειδητοποίησε ότι ο χωρισμός είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής





Share

3 σχόλια:

magda_ath είπε...

Απλά τα πράγματα.Παίρνεις τα πράγματά σου και φεύγεις...και για να μην κουβαλάς εσύ καλείς την μεταφορική εταιρεία http://www.gataiolosteam.gr/ και σε βοηθάει στην μετακόμιση!

forum είπε...

Σαφές, σύντομο και περιεκτικό άρθρο! Πρέπει να λαμβάνουμε γενναίες και άμεσες αποφάσεις όταν δεν νιώθουμε καλά, γιατί όσο το καθυστερούμε τόσο περισσότερο θα πληγώσουμε τον άλλον τελικά.

Ntina είπε...

Όταν δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και ειδικά αν δεν υπάρχουν γάμοι και παιδιά τότε φεύγεις..οι "παράπλευρες απώλειες" είναι δεδομένες δυστυχώς,,

Δημοσίευση σχολίου