0

βιβλίο φλερτ και έλξης

Τίτλος του βιβλίου: 'Πως να έχεις όποια γυναίκα θέλεις'!

Υπόσχεται: To βιβλίο αυτό θα σου διδάξει τεχνικές ώστε να καταφέρνεις αφενός να γνωρίζεις γυναίκες παντού και πάντα και αφετέρου να μπορείς να προκαλέσεις έλξη σε αυτές ακόμα και στα πρώτα 2-3 λεπτά.

Πως λειτουργεί η μέθοδος:
Μια από τις βασικότερες μεθόδους που παρουσιάζονται στο βιβλίο είναι η χρήση εξειδικευμένων τεχνικών από το χώρο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), ένα παρακλάδι της ψυχολογίας που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια και έκτοτε χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό σε όλους τους τομείς της ζωής. Μια από τις βασικές ιδέες του NLP είναι πως τα συναισθήματα των ανθρώπων δεν δημιουργούνται τυχαία, αλλά μέσα από εσωτερικές διαδικασίες που σχετίζονται με το πως ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται, τι εικόνες σχηματίζει στο μυαλό του,τι λέει στον εαυτό του, και πως ρέουν φυσιολογικά οι αισθήσεις που βιώνει μέσα στο σώμα του.

Αυτό που λοιπόν ουσιαστικά μαθαίνεις στην Έλξη, είναι πως να ανακαλύπτεις εύκολα και γρήγορα ποιές είναι αυτές οι διαδικασίες, κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να μαντέψεις ( σου θυμίζει την "μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη μήπως;). Βρίσκεις δηλαδή τι πραγματικά θέλει μια γυναίκα κι όχι τι νομίζει ότι θέλει! Και στη συνέχεια, εντάσσοντας στη συζήτηση τις κατάλληλες λέξεις που προανέφερα στην προηγούμενη σελίδα, της δείχνεις πως να δημιουργήσει τα συναισθήματα που επιθυμείς (περιέργεια, άνεση, έξαψη, πάθος κτλ) και να τα συνδέσει μαζί σου και μόνο μαζί σου!

Για περισσότερες πληροφορίες: έλξη.

1

pheromone | Τι είναι οι φερομόνες?

Ας δούμε σε αυτό το άρθρο τι είναι τέλος πάντων αυτές οι φερομόνες? ακούγετε ότι έχει καταρριφθεί ο μύθος της έλξης.

Φερομόνη είναι μια χημική ουσία που απελευθερώνεται από ένα ζώο και προκαλεί μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδει κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο του ίδιου είδους. Υπάρχουν φερομόνες κινδύνου, εντοπισμού τροφής, σεξουαλικές και πολλές άλλες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη φυσιολογία των ατόμων. Η ύπαρξη και χρήση τους στα έντομα έχει μελετηθεί ιδιαίτερα και αποδειχθεί. Πολλά σπονδυλωτά και φυτά επίσης επικοινωνούν με τη χρήση φερομονών

Ας πάμε τώρα στον άνθρωπο:

Οι ιδρωτοποιοί αδένες ελέγχουν την παραγωγή και την έκκριση των φερομονών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ένα άτομο ιδρώνει, αναδίδει μια μικρή ποσότητα αυτών των φερομονών και ταυτόχρονα μας κάνουν πιο ελκυστικούς στις γυναίκες.


Παραδόξως, αυτές οι μυρωδιές μας κάνουν πιο ελκυστικούς και σεξουαλικά επιθυμητούς στις γυναίκες. Εξαλείφονται καθημερινά όταν κάνουμε μπάνιο. Επίσης, υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Υπάρχει μια σταδιακή μείωση στην φυσική παραγωγή φερομονών στο σώμα μας με την πάροδο των ετών, ειδικά μεταξύ των ετών 20-40. Σε αυτά τα χρόνια η μείωση είναι γρηγορότερη και μεγαλύτερη.

Οπότε τι κάνουμε?

Γι αυτόν τον λόγο, και χάρη στην επιστημονική πρόοδο, με την οποία αποδείχθηκε ότι τα προϊόντα με φερομόνες είναι αποτελεσματικά, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή αρωμάτων, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει προσθέσει τις φερομόνες στα προϊόντα του, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν στο σύνθετο θέμα της ερωτικής έλξης. Παρασκευάζονται τόσο ανδρικές όσο και γυναικείες φερομόνες, οι οποίες κυκλοφορούν και οι δύο στην αγορά.

2

10 τρόποι να φλερτάρεις μια γυναίκα!!

1)Η σωστή οπτική επαφή είναι από τα πιο σημαντικά μυστικά του φλερτ. Όταν μιλάς σε μία γυναίκα κοίτα την 80% του χρόνου στα μάτια.
2) Όταν πλησιάζεις για να πεις "γεια" φρόντισε η ενέργεια σου να είναι υψηλότερη από την δικιά της.
3)Όταν δώσεις το χέρι σου για να συστηθείς κράτα την επαφή λίγο παραπάνω.
4) Το όμορφο χαμόγελο είναι το μεγαλύτερο όπλο. Μην το ξεχνάς ποτέ.
5)Επανέλαβε το όνομα της αρκετές φορές κατά την διάρκεια της κουβέντας.
6)Χαμήλωσε την φωνή σου κατά διαστήματα
7)Μην σκύβεις πολύ προς το μέρος της. Χαμηλώνει η αξία σου απέναντί της.
8) Παίξε μαζί της. Μπες σε ρόλο. Βγάλε της ένα παρατσούκλι.
9) Κάνε την να γελάσει. Όλες οι γυναίκες το λατρεύουν αυτό.
10) Push-pull: Λες κάτι καλό για αυτήν και μετά με κάποιο τρόπο το παίρνεις πίσω. Τις τρελαίνει αυτό. Μην φοβάσαι να το δοκιμάσεις, πιάνει.

Το φλερτ για την γυναίκα είναι κάτι δεδομένο. Το έχει συνηθίσει, έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον μέσο άντρα, έχει ακούσει τα πάντα και ειδικά όλες αυτές τις συνηθισμένες ατάκες του στιλ "σε ξέρω από κάπου?" γιαυτό φρόντισε να ξεχωρίσεις και να γίνεις αυτός που θα θυμάται όταν επιστρέψει σπίτι της.

διάβασε τα καλύτερα άρθρα σχετικά με το φλερτ

0

Η γλώσσα του σώματος για φλερτ σε μπαρ και club

Η γλώσσα του σώματος είναι έκφραση της εσωτερικής μας κατάστασης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα σύνολο στερεότυπων στάσεων και κινήσεων, δεν είναι δηλαδή ‘πόζα’.
Η γλώσσα του σώματος πρέπει να δείχνει ότι είμαστε ανοιχτοί κα δε φοβόμαστε να προβάλουμε τον εαυτό μας προς τα έξω. Τα χέρια πρέπει να είναι μακριά από τον κορμό, ο θώρακας και η κοιλία να προβάλλουν προς τα έξω, το κεφάλι να είναι ψηλά, όχι πολύ ψηλά όμως γιατί τότε περνιέσαι για υπερόπτης που είναι αρνητικό.
Γενικά λέμε ότι η πιο καλή στάση είναι εκείνη στην οποία το πηγούνι είναι παράλληλο με το έδαφος. Η κλίση του σώματος πρέπει να είναι προς τα πίσω είτε είσαι καθιστός είτε όρθιος. Ελαφριά κλίση προς τα εμπρός είναι γοητευτική όταν απευθύνεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα και δείχνει ενδιαφέρον.

Στο σύνολο το σώμα πρέπει να παρουσιάζεται σα μία δύναμη να προσπαθεί να το τραβήξει προς τα εμπρός και προς τα πάνω και αυτό αντιστέκεται με αποτέλεσμα να τεντώνεται. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ,αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί το σώμα πρέπει να κινείται όσο το δυνατό λιγότερο. Αφενός τα πόδια πρέπει να είναι ‘καρφωμένα’ και αφετέρου οι κινήσεις των χεριών και τα ‘πέρα δώθε’ του κορμιού πρέπει να περιορίζονται. Όπου χρειάζεται θα χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, αλλά με πολύ μέτρο. Το άγγιγμα πρέπει να είναι μη σεξουαλικό και να το κάνεις σε όλους, όχι μόνο στην κοπέλα που σου αρέσει.
Αντίθετα το πρόσωπο πρέπει να είναι εκφραστικό ,να καταλαβαίνει ο άλλος σε τι κατάσταση βρίσκεσαι από τις εκφράσεις του προσώπου. Το χαμόγελο είναι το πρώτο που πρέπει να παγιωθεί, το οποίο πρέπει να είναι ζεστό και φιλικό, όχι πονηρό και παιχνιδιάρικο.

διάβασε όλα τα άρθρα σχετικά με την γλώσσα του σώματος