Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

βιβλίο φλερτ και έλξης

Τίτλος του βιβλίου: 'Πως να έχεις όποια γυναίκα θέλεις'!

Υπόσχεται: To βιβλίο αυτό θα σου διδάξει τεχνικές ώστε να καταφέρνεις αφενός να γνωρίζεις γυναίκες παντού και πάντα και αφετέρου να μπορείς να προκαλέσεις έλξη σε αυτές ακόμα και στα πρώτα 2-3 λεπτά.

Πως λειτουργεί η μέθοδος:
Μια από τις βασικότερες μεθόδους που παρουσιάζονται στο βιβλίο είναι η χρήση εξειδικευμένων τεχνικών από το χώρο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), ένα παρακλάδι της ψυχολογίας που δημιουργήθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια και έκτοτε χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό σε όλους τους τομείς της ζωής. Μια από τις βασικές ιδέες του NLP είναι πως τα συναισθήματα των ανθρώπων δεν δημιουργούνται τυχαία, αλλά μέσα από εσωτερικές διαδικασίες που σχετίζονται με το πως ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται, τι εικόνες σχηματίζει στο μυαλό του,τι λέει στον εαυτό του, και πως ρέουν φυσιολογικά οι αισθήσεις που βιώνει μέσα στο σώμα του.

Αυτό που λοιπόν ουσιαστικά μαθαίνεις στην Έλξη, είναι πως να ανακαλύπτεις εύκολα και γρήγορα ποιές είναι αυτές οι διαδικασίες, κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, ώστε να μην χρειάζεται να μαντέψεις ( σου θυμίζει την "μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη μήπως;). Βρίσκεις δηλαδή τι πραγματικά θέλει μια γυναίκα κι όχι τι νομίζει ότι θέλει! Και στη συνέχεια, εντάσσοντας στη συζήτηση τις κατάλληλες λέξεις που προανέφερα στην προηγούμενη σελίδα, της δείχνεις πως να δημιουργήσει τα συναισθήματα που επιθυμείς (περιέργεια, άνεση, έξαψη, πάθος κτλ) και να τα συνδέσει μαζί σου και μόνο μαζί σου!

Για περισσότερες πληροφορίες: έλξη.




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου