3

Θέμα αυτοπεποίθηση (2). Τρόποι για να έχεις αυτοπεποίθηση

Στο προηγούμενο άρθρο είπαμε ότι πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι για να βρεις λύση σε κάτι που σου χαλάει την διάθεση και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα.

Εντάξει κάποιες φορές κάποιες φορές δεν είναι και τόσο απλό αυτό. Και θα σου εξηγήσω αμέσως τον λόγο. Αν το μυαλό σου έχει έχει συνηθήσει για χρόνια να σκέφτεται με ένα λάθος συγκεκριμένο τρόπο τότε όταν θα ξεκινήσεις την προσπάθεια να αλλάξεις, θα σου βάλει εμπόδια, θα σε δυσκολέψει. Όμως γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν πετυχένετε χωρίς προσπάθεια. Τίποτα! Οπότε θα πρέπει να πολεμήσεις.

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Σε όλα τα θέματα στην ζωή σου σκέφτεσαι είτε ότι έχεις πετύχει είτε ότι έχεις αποτύχει. Σταμάτα! Είναι λάθος. Μάθε πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει επιτυχία η αποτυχία. Υπάρχουν καλά και κακά αποτελέσματα. Όταν τα αποτελέσματα είναι κακά, απλώς άλλαξε την μεθοδολογία σου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν και ξανακάνουν τα ίδια λάθη έχοντας συνεχώς τα ίδια κακά αποτελέσματα. Περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα και να αλλάξουν τα πράγματα. Και όταν δεν αλλάζουν αρχίζουν να κατηγορούν τους άλλους μην βλέποντας πως αυτό που κάνουν είναι λάθος.

Μην κάνεις το ίδιο. Εσύ ορίζεις το παιχνίδι. Μάθε από τα λάθη σου και γίνε καλύτερος. Διάβασε στο επόμενο άρθρο 10 τρόπους για να έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.

Τέλος θέλω να σου προτείνω ένα πολύ δυνατό προϊόν που κυκλοφορεί. Με βοήθησε πολύ. Με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα. Πραγματικά το ξεχωρίζω από πολλά που κυκλοφορούν από άποψη ποιότητας, ποσότητας υλικού αλλά και τιμής. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και δες το εδώ

2

Θέμα αυτοπεποίθηση

Κατά την άποψη μου η αυτοπεποίθηση και η έλλειψή της είναι ένα πραγματικά τεράστιο θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο . Άνδρες και γυναίκες. Στο άρθρο αυτό όμως θα εστιάσουμε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουν πολλοί άντρες απέναντι στις γυναίκες.

Κάνε την παρακάτω ερώτηση στον εαυτό σου: Τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να μην τολμάς να γνωρίσεις μια άγνωστη σε ένα club? Και γενικότερα που οφείλετε ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση? Σκέψου καλά και απάντησε.

Πριν λύσεις ένα πρόβλημα που έχεις θα πρέπει να το κατανοήσεις. Θα πρέπει να βρεις από πού ξεκινάει. Στην συνέχεια θα πρέπει να σχεδιάσεις προσεκτικά τον τρόπο που θα το λύσεις και τέλος να ακολουθήσεις πιστά τον δρόμο μέχρι την λύση.

Ένω είναι απλό είναι εξίσου και δύσκολο. Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ ξέρουν ότι κάτι το κάνουν λάθος, δεν μπορούν να το διορθώσουν? Για παράδειγμα πολλοί γνωρίζουν ότι έχουν παραπάνω κιλά και τους ενοχλεί αυτό. Επίσης ξέρουν και τον τρόπου που μπορούν να το διορθώσουν. Διατροφή και γυμναστική. Οι περισσότεροι όμως δεν το κάνουν. Γιατί? Γιατί για να διορθώσεις κάτι θέλει προσπάθεια και ‘πόνο’ και οι περισσότεροι δεν θέλουν να μπουν σε αυτήν την διαδικασία.

Πίσω στο θέμα τις αυτοπεποίθησης τώρα. Οκ, δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Γιατί? Φοβάσε την χυλόπιτα, ντρέπεσαι, πιστεύεις ότι είσαι άσχημος, πιστεύεις ότι δεν έχεις κάτι να πεις. Όλα αυτά και πολλά ακόμα. Για το πρώτο: Χυλόπιτα??? Ποια χυλόπιτα? Για ζυμαρικά μιλάμε? Οκ, σοβάρα τώρα. Η απόρριψη δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει αν δεν το βλέπεις εσύ έτσι. Μην παίρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά. Δεν είναι.

Είσαι έξω για να περάσεις καλά. Σκέψου πως δεν την πέφτεις σε γυναίκες. Είσαι απλά κοινωνικός και σου αρέσει να γνωρίζεις καινούργια άτομα. Ντρέπεσαι? Υπάρχει λόγος? Κάνεις κάτι κακό? Το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις την δυνατότητα σε άλλους να γνωρίσουν τον υπέροχο εαυτό σου. Ωραία να δεχτούμε ότι η εμφάνιση δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ούτε εμένα! Και τι έγινε? Μόνο αυτό μετράει δηλαδή? Αν νομίζεις κάτι τέτοιο, κάνεις τεράστιο λάθος.

Δες την αλήθεια: Το σημαντικότερο είναι πως εμείς βλέπουμε μια κατάσταση. Αν η οπτική γωνία που βλέπεις κάτι δεν σου κάνει, απλά άλλαξε οπτική γωνία. Θέλεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και καλά κάνεις. Σταμάτα να το λες και ξεκίνα να δρας προς αυτήν την κατεύθυνση.

0

Η ορολογία των pick up artists

Είναι οι τύποι που μπορούν να σε κάνουν από κάποιον που ντρέπεται να μιλήσει σε κοπέλες και γενικά από κάποιον που δεν έχει καλή σχέση με τις γυναίκες σε κάποιον που μπορεί να φλερτάρει με όποια θέλει καταφέρνει μέσα σε 2-3 λεπτά να δημιουργήσει έλξη και τελικά να καταλήξει να έχει στο κινητό του αρκετά νούμερα γυναικών που είναι πρόθυμες να κάνουν κάτι μαζί του.
Όχι! Δεν είναι ψέμα. Ούτε κάποιο αστείο. Είναι πραγματικότητα. Ας δούμε όμως ποια είναι η ορολογία που χρησιμοποιούν οι pick up artists.

Pick up artist: Μια ονομασία που έχει δοθεί σε αυτούς που έχουν μετατρέψει το φλερτ σε τέχνη.

Βουτουπου: Βιρτουόζος του πεσίματος.

Sarging: Είναι η διαδικασία κατά την οποία οι pick up artists βγαίνουν στον δρόμο στα μπαρ και στα clubs και κάνουν παιχνίδι.

approach anxiety: Είναι ο φόβος που νιώθει ένας άντρας όταν είναι να πλησιάσει μια άγνωστη και να της μιλήσει.

Openers: Είναι οι ατάκες που χρησιμοποιούνται για να μιλήσεις σε μια άγνωστή(η πρώτη κουβέντα που θα πεις)

Set: Η οποιαδήποτε παρέα που θες να πλησιάσεις.

Ρουτίνες και μοτίβα: Είναι ιστορίες που λες την ώρα που βρίσκεσαι στο σετ. Ιστορίες σχεδιασμένες για να σε κάνουν να φαίνεσαι άτομο με χιούμορ, άτομο κοινωνικό. Μέσο των ιστοριών προκαλείς έλξη στον στόχο.

Στόχος: Η γυναίκα που σε ενδιαφέρει μέσα στο σετ.

Δείκτες ενδιαφέροντος: Κινήσεις και κουβέντες που κάνει ο στόχος σου οι οποίες σου δείχνουν ότι της αρέσεις.

Ιπτάμενος: Κάποιος που είναι μαζί σου και σε βοηθάει την ώρα που βρίσκεσαι στο σετ.

Ασπίδα: Το αμυντικό σύστημα που έχει μια γυναίκα όταν την φλερτάρεις.

Neg: Τρόποι για να ρίξεις την ασπίδα.



Δες τα παρακάτω άρθρα:
Pick up artists και Ελλάδα