Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θέμα αυτοπεποίθηση (2). Τρόποι για να έχεις αυτοπεποίθηση

Στο προηγούμενο άρθρο είπαμε ότι πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι για να βρεις λύση σε κάτι που σου χαλάει την διάθεση και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα.

Εντάξει κάποιες φορές κάποιες φορές δεν είναι και τόσο απλό αυτό. Και θα σου εξηγήσω αμέσως τον λόγο. Αν το μυαλό σου έχει έχει συνηθήσει για χρόνια να σκέφτεται με ένα λάθος συγκεκριμένο τρόπο τότε όταν θα ξεκινήσεις την προσπάθεια να αλλάξεις, θα σου βάλει εμπόδια, θα σε δυσκολέψει. Όμως γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν πετυχένετε χωρίς προσπάθεια. Τίποτα! Οπότε θα πρέπει να πολεμήσεις.

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Σε όλα τα θέματα στην ζωή σου σκέφτεσαι είτε ότι έχεις πετύχει είτε ότι έχεις αποτύχει. Σταμάτα! Είναι λάθος. Μάθε πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει επιτυχία η αποτυχία. Υπάρχουν καλά και κακά αποτελέσματα. Όταν τα αποτελέσματα είναι κακά, απλώς άλλαξε την μεθοδολογία σου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν και ξανακάνουν τα ίδια λάθη έχοντας συνεχώς τα ίδια κακά αποτελέσματα. Περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα και να αλλάξουν τα πράγματα. Και όταν δεν αλλάζουν αρχίζουν να κατηγορούν τους άλλους μην βλέποντας πως αυτό που κάνουν είναι λάθος.

Μην κάνεις το ίδιο. Εσύ ορίζεις το παιχνίδι. Μάθε από τα λάθη σου και γίνε καλύτερος. Διάβασε στο επόμενο άρθρο 10 τρόπους για να έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες.

Τέλος θέλω να σου προτείνω ένα πολύ δυνατό προϊόν που κυκλοφορεί. Με βοήθησε πολύ. Με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα. Πραγματικά το ξεχωρίζω από πολλά που κυκλοφορούν από άποψη ποιότητας, ποσότητας υλικού αλλά και τιμής. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και δες το εδώ




Share

3 σχόλια:

Αυτοπεποίθηση είπε...

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική να υπάρχει στη ζωή όλων. Κερδίζεται μέσα από επιτυχίες και αποτυχίες ή μέσα από καλά και κακά αποτελέσματα όπως αναφέρεται στο άρθρο. Αν όλοι αγαπήσουμε την εικόνα μας θα αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

νικος είπε...

πρωτα πρεπει να γνωρισουμε τον ιδιο μας τον εαυτο για να αποκτησουμε αυτοπεποιθηση

κουτσομπολιά είπε...

αυτοπεποίθηση και μ@λ@κίες, εμείς να πηδήξουμε καμιά ξέμπαρκη θέλουμε ΄-)

Δημοσίευση σχολίου