0

Μπορούμε να γίνουμε φίλοι; Πες μου το ζώδιό σου.



Μήπως η φιλία τελικά είναι θέμα ζωδίου;

Γιατί όχι; Σκέψου το!

Όλο το κομμάτι εκείνο της αστρολογία ου ονομάζεται «ζώδια και σχέσεις», σχετίζεται με την ερώτηση «ποια ζώδια ταιριάζουν».
Δεν φαίνεται άραγε  λογικό ως η φιλία- ως ένα μικρό κομμάτι αν θέλεις αυτής της γενικότερης κατηγορίας να σχετίζεται με την συγκεκριμένη ερώτηση;

Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση πως κάποιος θα πρέπει να επιλέγει τους φίλους του απλά και μόνο βάση ζωδίου.  Όχι.

 Απλά είναι σίγουρο πως κάποια ζώδια έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας ταιριάζουν καλύτερα, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τις πιθανότητες η φιλία να μακροημερέψει και να ανθοφορήσει.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως σίγουρα ξέρεις κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τρόπο με τον οποίο βλέπει τις φιλίες του, όπως και γενικότερα όλες τις σχέσεις του φυσικά. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Ο Ταύρος σαν ζώδιο χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Την ίδια λοιπόν σταθερότητα αναζήτάει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αν λοιπόν κάνει φίλους μένει πιστός και  σταθερός σε αυτούς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι απαραίτητα θετικά ή αρνητικά. Απλά σου ταιριάζουν ή όχι.

Αν θέλεις να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις σαν φίλος, διάβασε το άρθρο Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι; Ζώδια και φιλία

0

3 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε έναν Παρθένο.


Πώς μπορείς να κερδίσεις την καρδιά ενός πρακτικού Παρθένου;
Καταρχήν πρέπει να πάρεις μία ιδέα για το πια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Το ζώδιο της Παρθένου θεωρείται ως το ζώδιο της προσφοράς, καθώς έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την ανάγκη να προσφέρει και να φροντίζει.
Είναι απόλυτα λοιπόν βέβαιο πως η ίδια ανάγκη να φροντίζει τη σύντροφο του υπάρχει και μέσα στις σχέσεις του.
Πως μπορείς όμως να τον κερδίσεις;
Σε αυτό το άρθρο σου παρουσιάζω τρεις συμβουλές που κατά την γνώμη μου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην καρδιά στου Παρθένου σου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1 Πρέπει να ξέρεις πως οι Παρθένοι είναι ντροπαλοί. Μην λοιπόν εκπλαγείς αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2 Πρότεινέ του ένα απόγευμα στο σπίτι σου. Φρόντισε να είναι συμμαζεμένο. Στους Παρθένους αρέσει η ηρεμία και η τάξη.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3 Να είσαι λιτή και πρακτική. Οι Παρθένοι δεν αγαπάνε τις υπερβολές σε κανένα επίπεδο.
Στο άρθρο Πως θα τον κερδίσεις με οδηγό τα άστρα μπορείς να βρεις αντίστοιχες πληροφορίες για όλα τα ζώδια.

0

Ποια χαρακτηριστικά των ζωδίων καθορίζουν τις ιδανικές διακοπές

Αν πιστεύεις πως τα ζώδια επηρεάζουν το χαρακτήρα κάθε ανθρώπου τότε σίγουρα μπορείς να καταλάβεις γιατί επηρεάζουν και τις διακοπές μας.
Επειδή οι διακοπές είναι θα μπορούσε να πει κανείς μίας μορφής συμβίωση, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποιες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει το ταίρι μας και να εμφανιστούν τώρα που θα είστε πολλές ώρες μαζί.
Από την άλλοι όλοι θέλουμε  να προσφέρουμε προσφέρουμε στη σχέση μας το καλύτερο δυνατό. Για να γίνει αυτό πρέπει να το ξέρουμε και τα ζώδια μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό. Γιατί οι διακοπές-και αυτό σίγουρα το ξέρεις καλά μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για τη συνέχις μιας σχέσης.
Σε αυτό το άρθρο μπορείς να δεις σύντομα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ποιες είναι για κάθε ζώδιο οι ιδανικές διακοπές.

Κριός : Δράση, Περιπέτεια, Ελευθερία
Ταύρος : Οργάνωση, Ηρεμία, Γαλήνη
Δίδυμοι : Παρέα, Ελευθερία, Επιλογές
Καρκίνος :Οικείο, Νερό
Λέων : Πολυτέλεια, Προβολή, Καλοπέραση
Παρθένος : Προσφορά, Τακτοποίηση
Ζυγός : Καλαισθησία, Στυλ
Σκορπιός : Εξερεύνηση, Περιπέτεια, Άγνωστο
Τοξότης : Δράση, Πολιτισμός
Αιγόκερος : Οργάνωση, οικονομία
Υδροχόος : Δράση, Άνεση, Ελευθερία
Ιχθύς : Ρομαντισμός, Θάλασσα

Μπορείς να διαβάσεις το άρθρο Ζώδια και ιδανικές διακοπές στο οποίο θα βρεις πολύ περισσότερες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.