Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μπορούμε να γίνουμε φίλοι; Πες μου το ζώδιό σου.



Μήπως η φιλία τελικά είναι θέμα ζωδίου;

Γιατί όχι; Σκέψου το!

Όλο το κομμάτι εκείνο της αστρολογία ου ονομάζεται «ζώδια και σχέσεις», σχετίζεται με την ερώτηση «ποια ζώδια ταιριάζουν».
Δεν φαίνεται άραγε  λογικό ως η φιλία- ως ένα μικρό κομμάτι αν θέλεις αυτής της γενικότερης κατηγορίας να σχετίζεται με την συγκεκριμένη ερώτηση;

Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση πως κάποιος θα πρέπει να επιλέγει τους φίλους του απλά και μόνο βάση ζωδίου.  Όχι.

 Απλά είναι σίγουρο πως κάποια ζώδια έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας ταιριάζουν καλύτερα, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τις πιθανότητες η φιλία να μακροημερέψει και να ανθοφορήσει.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Όπως σίγουρα ξέρεις κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τρόπο με τον οποίο βλέπει τις φιλίες του, όπως και γενικότερα όλες τις σχέσεις του φυσικά. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Ο Ταύρος σαν ζώδιο χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Την ίδια λοιπόν σταθερότητα αναζήτάει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αν λοιπόν κάνει φίλους μένει πιστός και  σταθερός σε αυτούς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν είναι απαραίτητα θετικά ή αρνητικά. Απλά σου ταιριάζουν ή όχι.

Αν θέλεις να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις σαν φίλος, διάβασε το άρθρο Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι; Ζώδια και φιλία



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου