0

Τα κοπλιμέντα που "ψοφάει" να του κάνεις ...

Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς.
Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι. Παρ' όλα αυτά...

ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα. Έτσι, μια γυναίκα που θα του πει αυτό που θέλει ν' ακούσει την κατάλληλη στιγμή, θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κοπέλες που είχε. Μάθε ποιά κοπλιμέντα θα τον ξεσηκώσουν:


1. "Πιάνουν τα χέρια σου"
Ένα ωραίο σχόλιο που αφορά στα ταλέντα που διαθέτει ο καλός σου από την κουζίνα και τα υδραυλικά μέχρι το κρεβάτι, το αυτοκίνητο (μα πως αλλάζει το λάστιχο με τόση χάρη) ακόμα και τα γυμναστήριο (αυτά τα χέρια σηκώνουν τόνους κιλά σαν πούπουλο). Ο καλός σου σίγουρα θέλει να ακούει πόσο καλός και δεξιοτέχνης είναι σε κάθε τομέα της ζωής του και πώς όσα κάνει εκτιμώνται.


2. "Με κάνεις να νιώθω τόσο (όμορφη, ασφαλής, σίγουρη, σέξι) και ό,τι άλλο ευχάριστο σου προκαλούν τα όσα για εσένα"
Αυτό είναι ένα από τα πιο ευγενή σχόλια που μπορείς να του κάνεις και εκείνος αμέσως θα εκτιμήσει πως το λες από καρδιάς. Ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να σου προκαλέσει όλα τα πιο πάνω και όχι να σε κάνει να σκας και να στεναχωριέσαι καθημερινά, σημαίνει ότι το προσπαθεί πολύ και οι προσπάθειές του πρέπει να εκτιμώνται και με έργα αλλά και με λόγια. Να ξέρει βρε αδερφέ, πώς ότι κάνει το κάνει καλά και είναι στο σωστό δρόμο.


3. "Θεέ μου είσαι τόσο , καυτός/ όμορφος/ ωραίος. Λατρεύω τα μάτια/ τα οπίσθια/ τα πτερύγια) και όποιο θειικό χαρακτηριστικό του προσέφερε απλόχερα ο καλός Θεούλης".
Όσο εσύ ψοφάς να σου λένε πόσο όμορφη είσαι και τι ωραίο μπούστο διαθέτεις, άλλο τόσο κι εκείνος θέλει να ξέρει πως μετράει και ειδικά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Τσάμπα νομίζεις πως κοπανιέται νυχθημερόν στο γυμναστήριο. Βέβαια δεν αρκεί να του λες ότι είναι ωραίος αλλά πρέπει να του τονίζεις το σημείο/ σημεία επάνω του που πιστεύεις πως είναι τέλεια. Μπορεί να είναι οι ώμοι, τα μπράτσα, τα γαλαζοπράσινα ματάκια (ακόμα κι να μοιάζουν με κουμπότρυπες στο μέγεθος). Αφού του πεις με λόγια τι σε ξετρελαίνει επάνω του, άγγιξε τον απαλά και στο σημείο που εκθείασες. Θα τον κάνει να αισθάνεται Θεός!


4."Δεν καταλαβαίνω πως περνά ο χρόνος μαζί σου"
Με αυτό το κομπλιμέντο θα καταλάβει πως τον θέλει όχι μόνο για τη βιτρίνα (τη δουλεία, την εξωτερική εμφάνιση, τα χρήματα ή το ακριβό αυτοκίνητο) αλλά για όσα βλέπεις εσύ στην καθημερινότητα, ξοδεύοντας χρόνο μαζί του, που κυλά χωρίς να το καταλάβεις.


5."Αυτό το τζιν/ μπλουζάκι/ μποξεράκι/ παπούτσι/ καπελάκι σου πηγαίνει τρέλα"
Παρόλο που τα περισσότερα αρσενικά δεν είναι πορωμένα με το στυλ, εντούτοις θα εκτιμήσουν το καλό σου σχόλιο για την ελάχιστη προσπάθεια που έκαναν για να δείχνουν ωραίοι, ειδικά όταν στολίζονται για να σε εντυπωσιάσουν.


6."Αυτό ήταν το καλύτερο ραντεβού/δείπνο/δώρο που μου έχει κάνει ποτέ κάποιος"
Μπορεί το μπλουζάκι που διάλεξε να σου κάνει δώρο να μην το φορέσεις ποτέ, μπορεί το φαγητό στο αγαπημένο του εστιατόριο να μην τρωγόταν, αλλά εσύ πρέπει να τον εμφυχώσεις να συνεχίσει τις ευγενικές αυτές χειρονομίες που με τον καιρό μπορείς να τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις. Άλλωστε, ένα δώρο που δεν σου αρέσει είναι καλύτερο από το δώρο που δεν σου αγόρασε ποτέ!


7."Είσαι τόσο καλός στη δουλειά σου"
Το ν' αναγνωρίζεις την καταξίωση του καλού σου στον επαγγελματικό τομέα είναι ένα από δυνατά σου χαρτιά. Ειδικά αν κι εσύ είσαι μια γυναίκα καριέρας, επ' ουδενί δεν θέλεις να τρομάξει από την δύναμη σου. Δείξε το θαυμασμό σου για τις ηγετικές του ικανότητες στη δουλειά κι εκείνος θα σε ανταμείψει στο κρεβάτι.


8."Η οικογένεια/ οι κολλητοί/ η μαμά/η αδερφή σου είναι αξιαγάπητη"
Πολλά κορίτσια δυσκολεύονται να τα πάνε καλά με την οικογένεια, τους κολλητούς ή τη μητέρα του αγαπημένου τους. Το να γνωρίζει εκείνος εκ του ασφαλούς μέσα από τα όσα του λες πως η οικογένεια ή οι κολλητοί του χαίρουν της εκτίμησής σου, θα τον κάνει να ξετρελαθεί μαζί σου.


9."Τι θα έκανα χωρίς εσένα/ δεν ξέρεις πόσο σ' αγαπάω/ μου έλειψες κιόλας"
Οι άντρες θέλουν να νιώθουν πως τους έχουμε ανάγκη. Όταν τους το δηλώνουμε κιόλας, είναι η καλύτερή τους στιγμή. Άφησέ τον να γνωρίζει πόσο τον θες και πόσο τον χρειάζεται ακόμα κι αν η αλήθεια απέχει λιγάκι από την πραγματικότητα.


10."Κάνεις το καλύτερο σεξ
Μην ξεχνάς να τον επιβραβεύεις όσο πιο συχνά μπορείς στο σεξ, εφόσον το αξίζει φυσικά. Τ κοπλιμέντα που θέλει ν' ακούει και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, τα διπλάσια χρειάζεται στο σεξ. Αν δεν τ' αξίζει μην τον εκθειάζεις χωρίς λόγο, γιατί θα κακομάθει και θα κάνεις να δεις τον οργασμό χρόνια πολλά.



Πηγή: frappedoupoli.blogspot.com


διάβασε άρθρα με συμβουλές ομορφιάς

0

Πόσο έχει αλλάξει η Rihanna;









Θυμόμαστε όλοι το κοριτσάκι στην τελευταία φωτογραφία: Θα μπορούσαμε να το φανταστούμε με κοντά κατακόκκινα μαλλιά ή ξανθό καρέ; Κι όμως, η Rihanna απολαμβάνει να παίζει με χρώματα και κουρέματα και συνεχίζει να μας καταπλήσσει κάθε φορά και περισσότερο με τα μαλλιά της! 

0

Δείτε ποιος διάσημος κυκλοφορούσε στον δρόμο με πλαστική σακούλα στο κεφάλι!

    Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τι άλλους τρόπους θα σκεφτούν οι διάσημοι για να κρύψουν το πρόσωπό τους από τους παπαράτσι!

    Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Matthew Bellamy τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse να βολτάρει με την σύντροφο του Kate Hudson φορώντας μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι!  Φυσικά, απ'ότι μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για φάρσα του ζευγαριού  για να δουν την αντίδραση του κόσμου! Καθώς ο Matthew περπατάει, βλέποντας μόνο από μια τρυπούλα που έχει ανοίξει στην σακούλα,η Kate τραβάει βίντεο με το κινητό της! Να δούμε τι άλλο θα κάνει αυτό το ζευγάρι!
 Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ : http://dlisted.com/node/44238/images/spl339339_002.jpg

0

10 φθηνά και έξυπνα δώρα για τα Χριστούγεννα!

Μπήκαμε στον μήνα των Χριστουγέννων και όλοι σκεφτόμαστε σιγά-σιγά τι δώρα θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως, καμιά φορά η τσέπη μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σκέψεις μας! Μην ξεχνάμε έχουμε και οικονομική κρίση!!Να, λοιπόν, 10 ιδέες για δώρα που είναι όμορφα, προσωπικά και κυρίως οικονομικά!!
1. Σπιτικά γλυκάκια. Τι είναι καλύτερο από μια τέλεια λιχουδιά για το στομάχι; Εκτός από το ότι είναι γευστικά δείχνουν ότι νοιάζεσαι  για το πρόσωπο που τα προσφέρεις καθώς έχεις αφιερώσει χρόνο για να τα φτιάξεις.Κουλουράκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα ή μικρά κέικ με πολύχρωμες γαρνιτούρες θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. (Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
2.Ρούχα. Ψάξε σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ή σε στοκ! Μπορείς να βρεις ρούχα σε πολύ καλή ποιότητα (ακόμα και μάρκες) σε πάρα πολύ καλές τιμές! 
3. Χειροποίητα αντικείμενα. Αν έχετε την όρεξη και το ταλέντο κάντε το! Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι από ξύλο ή να ράψετε ένα  κασκόλ ή μια μπλούζα! Απαιτεί αρκετό χρόνο αλλά δείχνει ότι αφιερώσατε αυτόν τον χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο!
4. DVDs. Μπορείτε να βρείτε πολλά φθηνά dvd ταινιών αλλά και συναυλιών από συγκροτήματα! Αν ο/η φίλος/η σας είναι ταινιόφιλος/η ή μουσικόφιλος/η θα εκτιμήσει πολύ ένα ακόμα κομμάτι για την συλλογή του!( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
5. Βιβλίο. Τα βιβλία έχουν διαχρονική αξία. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο εκτιμάει την ανάγνωση βιβλίων τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο! Θα βρείτε πολύ φθηνά βιβλία σε κεντρικά βιβλιοπωλεία αλλά και σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα βιβλία.( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
6. Κεριά. Μπορείτε να τα βρείτε παντού σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα! Σκεφτείτε το στύλ του σπιτιού του φίλου σας και διαλέξτε το κατάλληλο! ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
7. Αξεσουάρ. Κασκόλ, γάντια και σκουφάκια είναι φθηνά δώρα και πολύ χρηστικά! Μπορεί να μην είμαστε και Σουηδία αλλά λίγο κρύο το έχουμε! Διαλέξτε από πολλά σχέδια και χρώματα για να βρείτε το κατάλληλο Χριστουγεννιάτικο δώρο. ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
8. Σημειωματάριο-Ημερολόγιο. Όλοι μας έχουμε έναν φίλο που σημειώνει τι έχει να κάνει στα χέρια του ή σε posto-it πάνω στην οθόνη του υπολογιστή. Ίσως ένα ημερολόγιο ή ένα σημειωματάριο να του φανεί πολύ χρήσιμο! Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια από γατάκια μέχρι πίνακες του Νταλί! Βρες αυτό που τον/την αντιπροσωπεύει και είσαι έτοιμος/η. Ασε που μπορεί την επόμενη φορά να θυμηθεί να εμφανιστεί στο ραντεβού σας! (Τιμή : γύρω στο 10-15 ευρώ)
9. Κούπα. Είμαστε Έλληνες και, φυσικά, πίνουμε (πολύ) καφέ! Διάλεξε μια αστεία κούπα και χάρισε την στο αγαπημένο σου πρόσωπο! Κάθε φορά που θα πίνει εκεί καφέ θα σε θυμάται!  ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
10. Φωτογραφία σε κορνίζα. Διαλέξτε και εκτυπώστε μια ή περισσότερες φωτογραφίες από όμορφες στιγμές με το άτομο που θέλετε να το χαρίσετε και αγοράστε μια όμορφη (μικρή ή μεγάλη) κορνίζα! Τι πιο όμορφο και πιο προσωπικό δώρο από αυτό; (Τιμή : γύρω στο 15 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών και το μέγεθος της κορνίζας)

Ο,τι και αν διαλέξει ο πραγματικός φίλος σίγουρα θα το εκτιμήσει! Θυμήσου να λάβεις υπόψιν το προσωπικό του γούστο και όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε η πράξη είναι που μετράει, έτσι δεν είναι;

1

10 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος!

Θέλεις να χάσεις βάρος αλλά έχεις βαρεθεί να κάνεις δίαιτες που σε κουράζουν και δεν αποδίδουν; Εδώ θα βρεις 10 τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις υπό έλεγχο το βάρος σου για όλη σου τη ζωή! Το μυστικό είναι να εντάξεις στην καθημερινότητα σου, συνήθειες οι οποίες  θα σε απαλλάξουν από περιττές θερμίδες και, επομένως, περιττά κιλά.
1. Κατέγραψε τις διατροφικές σου συνήθειες. Για παράδειγμα. τρως αργά το βράδυ ή  τσιμπολογάς ενώ μαγειρεύεις; Άλλαξε αυτές τις συνήθειες και θα γλυτώσεις από τσάμπα  θερμίδες!
2. Προετοιμάσου για τις στιγμές που θα πεινάσεις. Ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα θελήσεις να παρεκκλίσεις από το διατροφικό σου πρόγραμμα. Αντί να τρέξεις στο κοντινό περίπτερο για να ικανοποιήσεις την λιγούρα σου, προετοίμασε υγιεινά σνακ  τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεγελάσεις την πείνα σου.
3.Ξεκίνησε τη μέρα σου τρώγοντας πρωινό. Ο οργανισμός σου χρειάζεται την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσει μια νέα ημέρα. Το πρωινό αποτελεί τον πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας καθώς δίνει στον μεταβολισμό σου το μήνυμα να ξεκινήσει!
4. Μην ψωνίζεις ποτέ με άδειο στομάχι. Ετοίμασε μια λίστα πριν πας για ψώνια ώστε να περιορίσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο, την αγορά μιας "απαγορευμένης" λιχουδιάς. Για να μπορέσεις να αδυνατίσεις είναι βασικός παράγοντας να έχεις υγιεινές τροφές στο ψυγείο και στο ντουλάπι σου.
5. Απόλαυσε το φαγητό σου καθισμένος-η στο τραπέζι και χρησιμοποιώντας πιάτο.Τρώγοντας από μια συσκευασία ενώ είστε όρθιοι θα χρειαστείτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού για να χορτάσετε. καθίστε και απολαύστε το γεύμα σας.
6. Φάε αργά και μασώντας καλά κάθε μπουκιά. Άφηνε κάτω το πιρούνι μετά από κάθε μπουκιά και πίνε πολύ νερό ανάμεσα στα γεύματα.
7. Προσπάθησε να τρως τακτικά γεύματα. Βρες ποιες ώρες είναι οι πιο βολικές για να τρως και προσπάθησε να το τηρήσεις. Έτσι θα αποφύγεις  να τσιμπολογάς.
8. Σέρβιρε το φαγητό σε ξεχωριστά πιάτα. Μην αφήνεις την κατσαρόλα ή το ταψί στο τραπέζι  απλώς βάλε την μερίδα σου στο πιάτο. Έτσι αποφεύγεις να φας περισσότερο από αυτό που χρειάζεσαι, καταπολεμώντας την λιγούρα. Μην ξεχνάς ότι ο εγκέφαλος χρειάζεται 20 λεπτά για να πάρει το μήνυμα ότι έχεις χορτάσει.
9. Πίνε πολύ νερό. Είναι πολύ βασικό να πίνεις νερό καθώς το χρειάζεται ο οργανισμός και σε κάνει να μην πεινάς.
10.Μην τρως μετά το βραδινό. Είναι το σημείο στο οποίο οι περισσότεροι λαμβάνουμε "τσάμπα"
θερμίδες. Ξεγέλασε τον εαυτό σου πίνοντας ένα ρόφημα χωρίς θερμίδες (πχ τσάι) ή τρώγοντας μια καραμέλα. Το να βουρτσίσεις τα δόντια σου θα σε βοηθήσει  να μην φας κάτι άλλο.

0

Οι πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία!

1.Πρωινή εργασία! Ο γνωστός σε όλους μας Τζακ Ντάνιελ (Jack Daniel) δημιουργός του διάσημου ομώνυμου ποτού πήγε πολύ νωρίς στην δουλεία του. Προσπάθησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του όμως δεν θυμόταν τον κωδικό και από τα νεύρα του, το κλώτσησε με δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει το δάκτυλο του ποδιού του το οποίο μολύνθηκε και τελικά τον σκότωσε.
2.Απο μούσι... Ο Αυστριακός Χανς Σταινινγκερ  (Hans Steininger) ήταν γνωστός για το υπερβολικά μακρύ μούσι του σχεδόν 1.4 μέτρων! Μια μέρα το 1567, ξέσπασε φωτιά στην πόλη και πάνω στην βιασύνη του ξέχασε να τυλίξει το μούσι του, με αποτέλεσμα να πέσει, να σπάσει το σβέρκο του και να πεθάνει.
3.Δάγκωσε την γλώσσα του! Ο Άλαν Πίνκερτον (Allan Pinkerton),διάσημος ντετέκτιβ, πέθανε απο μόλυνση που αναπτύχθηκε στην  γλώσσα του αφού την δάγκωσε κατά λάθος, παραπατώντας σε ένα πεζοδρόμιο!
4. Από πρόβατο! Η Μπέτι Στόμπς (Betty Stobs) πήγε με το μηχανάκι της να ταΐσει το κοπάδι με τα πρόβατα. Ξαφνικά 40 από αυτά άρχισαν να την κυνηγούν και την έριξαν σε ένα λατομείο 30 μέτρων!! Επιβίωσε από την πτώση, όχι  όμως και από το μηχανάκι που ερχόταν ακριβώς πίσω της...
5.Από κάκτο! Ο Ντέιβιντ Γκράντμαν και ο συγκάτοικος του αποφάσισαν να πυροβολήσουν έναν κάκτο με κυνηγετικό όπλο. Δυστυχώς, ο κάκτος δεν... αντέδρασε καλά και έπεσε και πλάκωσε τον Ντέιβιντ.