Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία!

1.Πρωινή εργασία! Ο γνωστός σε όλους μας Τζακ Ντάνιελ (Jack Daniel) δημιουργός του διάσημου ομώνυμου ποτού πήγε πολύ νωρίς στην δουλεία του. Προσπάθησε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του όμως δεν θυμόταν τον κωδικό και από τα νεύρα του, το κλώτσησε με δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει το δάκτυλο του ποδιού του το οποίο μολύνθηκε και τελικά τον σκότωσε.
2.Απο μούσι... Ο Αυστριακός Χανς Σταινινγκερ  (Hans Steininger) ήταν γνωστός για το υπερβολικά μακρύ μούσι του σχεδόν 1.4 μέτρων! Μια μέρα το 1567, ξέσπασε φωτιά στην πόλη και πάνω στην βιασύνη του ξέχασε να τυλίξει το μούσι του, με αποτέλεσμα να πέσει, να σπάσει το σβέρκο του και να πεθάνει.
3.Δάγκωσε την γλώσσα του! Ο Άλαν Πίνκερτον (Allan Pinkerton),διάσημος ντετέκτιβ, πέθανε απο μόλυνση που αναπτύχθηκε στην  γλώσσα του αφού την δάγκωσε κατά λάθος, παραπατώντας σε ένα πεζοδρόμιο!
4. Από πρόβατο! Η Μπέτι Στόμπς (Betty Stobs) πήγε με το μηχανάκι της να ταΐσει το κοπάδι με τα πρόβατα. Ξαφνικά 40 από αυτά άρχισαν να την κυνηγούν και την έριξαν σε ένα λατομείο 30 μέτρων!! Επιβίωσε από την πτώση, όχι  όμως και από το μηχανάκι που ερχόταν ακριβώς πίσω της...
5.Από κάκτο! Ο Ντέιβιντ Γκράντμαν και ο συγκάτοικος του αποφάσισαν να πυροβολήσουν έναν κάκτο με κυνηγετικό όπλο. Δυστυχώς, ο κάκτος δεν... αντέδρασε καλά και έπεσε και πλάκωσε τον Ντέιβιντ. 



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου