0

Επτά τρόποι για να χτίσεις εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Επτά τρόποι για να χτίσεις εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Ξέρεις αυτούς τους 7 σαφείς τρόπους για να δημιουργήσεις εμπιστοσύνη σε μια σχέση; Συχνά, αυτά που πραγματικά κάνουν μια σχέση επιτυχημένη δεν είναι αυτά που σκεφτόμαστε πρώτα. Για παράδειγμα, πιστεύεις ότι χρειάζεται πάντα να εμπλουτίζεις τη σχέση σου; Λάθος! Η προβλεψιμότητα είναι πιο σημαντική από την ποικιλία σε μια σχέση. Οι επόμενες 7 μέθοδοι εγγυημένα θα αυξήσουν την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στη σχέση σου.

Πρώτα από όλα, όπως ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο, πρέπει να είσαι σταθερός. Αυτό δεν συμβαδίζει με την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να ανακατεύεις λίγο τα πράγματα για να κρατάς ζωντανό το ρομαντισμό στη σχέση σου. Σίγουρα, το να πηγαίνετε σε ένα καινούριο εστιατόριο κάθε φορά ή να ανταλλάζετε δώρα χωρίς ιδιαίτερο λόγο είναι όμορφο, όμως το κυριότερο από όλα είναι ότι τα πράγματα πρέπει να είναι σταθερά για να πετύχει η σχέση. Έχε υπ’ όψιν σου ότι η εμπιστοσύνη σε μια σχέση στηρίζεται στην αξιοπιστία σε καθημερινή βάση.
Επίσης, πρέπει να είσαι σίγουρος/η ότι τα λόγια σου αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που θέλεις να πεις. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σου πρέπει να ακούει αυτά που του δείχνει η γλώσσα του σώματός σου. Αν πεις ότι είσαι χαρούμενος/η αλλά είσαι κατσούφης, ο σύντροφός σου δεν ακούει τα λόγια σου αλλά βλέπει το πρόσωπό σου κ τον τόνο της φωνής σου. Πρέπει λοιπόν να μπορεί να εμπιστεύεται αυτά που του/της λες. Όταν οι λέξεις αντιπροσωπεύουν το μήνυμα, τότε δημιουργείς εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Τρίτον, πρέπει να πιστεύεις ακράδαντα στις ικανότητες του συντρόφου σου. Αν δεν ισχύει αυτό δεν θα έχεις την εμπιστοσύνη που χρειάζεται σε μια σχέση. Όταν ανακοινώνονται με αγάπη, η αλήθεια δεν είναι ποτέ καταστροφική. Όταν δεν πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου είναι ικανός σε κάποια πράγματα ( ή σε τίποτα) , τότε γκρεμίζεις την εμπιστοσύνη στη σχέση σου.

Μην κρατάς μυστικά. Τα μυστικά καταστρέφουν την εμπιστοσύνη στη σχέση. Να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός/η. Υπέθεσε ότι όλα όσα ξέρεις θα αποκαλυφθούν τελικά. Τα μυστικά απαιτούν τεράστια ενέργεια από μέρους σου. αυτή είναι ενέργεια που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

Πέμπτον, μη φοβάσαι να αφήσεις το σύντροφό σου να μάθει ποιες είναι οι ανάγκες σου. Μην τον/την κάνεις να μαντεύει τι χρειάζεσαι. Πες του εσύ. Είναι καλό να είσαι εγωκεντρικός αρκεί να μην είσαι εγωιστής. Πράγματι, αν είσαι πρόθυμος να διεκδικείς αυτά που χρειάζεσαι, υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις στην αντίθετη κατεύθυνση και να πνίξεις τον σύντροφό σου.

Έκτον, μάθε να λες όχι. Όταν ο σύντροφός σου εκφράζει τις ανάγκες του/της είναι θετικό. Αλλά δεν χρειάζεται να λες ναι σε όλα. Ο σύντροφός δεν μπορεί να σε σεβαστεί αν δεν λες ποτέ όχι. Όταν αρνείσαι να συμβιβαστείς με τη θέληση του άλλου, στην πραγματικότητα δημιουργείς εμπιστοσύνη στη σχέση σου.

Τέλος, πάντα να επιδιώκεις την εξέλιξη. Όταν φυτεύεις ένα λουλούδι, ξεκινάς σκάβοντας στο χώμα. Το σκάψιμο στο ‘’χώμα’’ της σχέσης σου μπορεί να σου προκαλέσει πόνο. Όμως αυτός ο πόνος προετοιμάζει το χώμα για την μελλοντική εξέλιξη. Μη φοβάσαι τις αναταραχές, τις κρίσεις ή τις αμφιβολίες. Αυτά είναι το λίπασμα για την ανάπτυξη και την αλλαγή στη σχέση σου. Αγκάλιασε τις δυσκολίες. Όταν αποφασίσεις να χτίσεις την εμπιστοσύνη στη σχέση σου δεσμεύεσαι να αντιμετωπίσεις και λίγο πόνο. Όμως όσο έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτό τον πόνο, όχι μόνο γίνεσαι πιο δυνατός/η σαν προσωπικότητα, αλλά ενισχύεις και τη συντροφικότητά σου.

2

Γιατί πρέπει κάθε μέρα να πίνεις πολύ νερό

• Οι μύες σου αποτελούνται κατά περίπου 70% από νερό. Αν θέλεις λοιπόν έναν γρήγορο τρόπο να ‘γεμίσεις’ το σώμα σου, δοκίμασε να πίνεις περισσότερο νερό. Αυτό θα σου δώσει μια πληρέστερη, πιο ‘φουσκωτή’ εμφάνιση, μέσα σε μόνο λίγες μέρες.
• Αύξηση της καύσης του λίπους. Το νερό βοηθάει στην επιτάχυνση της καύσης του λίπους από τον οργανισμό
• Αύξηση της δύναμης. Το χτίσιμο των μυών έχει να κάνει με την αύξηση της δύναμης. Η μεγάλη κατανάλωση νερού θα σε βοηθήσει πολύ
• Καλύτερη εμφάνιση γενικότερα

Οι ειδικοί συστήνουν να πίνεις τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό κάθε μέρα. Ακολούθησε τις συμβουλές τους.

Άφησε ένα σχόλιο στο άρθρο που μόλις διάβασες.

0

Πώς να φτιάξεις ένα τέλειο σώμα. 7 μυστικά(2)

4. Προπόνηση με βάρη.

Αν πιστεύεις ότι για να χτίσεις το σώμα που βλέπεις στην τηλεόραση και στα περιοδικά χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μέρα για ώρες στο γυμναστήριο, μάθε πως κάνεις λάθος!! Μάθε ότι οι μύες σου δεν αναπτύσσονται μέσα στο γυμναστήριο. Αναπτύσσονται έξω από αυτό. Την ώρα που τρως και ξεκουράζεσαι. Αν λοιπόν λιώνεις για ώρες κάθε μέρα στα βάρη τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους κουράζεις, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσονται σωστά.

5. Κάνε τα βάρη σου με σωστό τρόπο.


Κάθε φορά που θα πηγαίνεις για να κάνεις βάρη, πρέπει να γυμνάζεις μια συγκεκριμένη ομάδα μυών. Το γυμναστήριο έχει τα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην διστάσεις να ζητήσεις να σε κατευθύνουν.

6. Αερόβια άσκηση.


Μηνξεχνάς ότι για να κάψεις λίπος χρειάζεται αερόβια άσκηση. Οι επιστήμονες λένε πως το σώμα αρχίζει να καίει λίπος μετά τα πρώτα 15 λεπτά της αερόβιας άσκησης. Οι γυμναστές προτείνουν 45 λεπτά αερόβιας άσκησης σε χαμηλούς ρυθμούς περίπου τρεις φορές την εβδομάδα.

7. Να κοιμάσαι σωστά


Ναι σου φαίνεται μια απλή και προφανής συμβουλή. Όμως μην ξεχνάς πόσο σημαντική είναι. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την διατροφή. Έχει να κάνει με την καλή υγεία σου γενικότερα. Τι σώμα μας χρειάζεται ξεκούραση. Οι έρευνες λένε ότι χρειαζόμαστε 8 ώρες ύπνο την ημέρα.

Βρήκες ενδιαφέρον το άρθρο? Άφησε το σχόλιο σου

0

7 μυστικά για ένα τέλειο σώμα(1)

1. Να τρως πολλά και μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της μέρας

Είναι μια από τις σημαντικότερες συμβουλές. Πρέπει να ξεφύγεις από την λογική των 3 γευμάτων. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να σπάσεις αυτά τα 3 γεύματα σε μικρότερα( τουλάχιστον 5). Αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τους μύες σου και ταυτόχρονα να κάψεις το λίπος από πάνω σου.

Τι κάνει το σώμα μας όταν έχουμε να καταναλώσουμε τροφή πολύ ώρα:

• Κατά κάποια τρόπο καταστρέφει τους μύες. Όταν η πρωτείνη δεν είναι διαθέσιμη μέσα από τις τροφές που καταναλώνουμε, τότε ο οργανισμός καταφεύγει στους μύες και παίρνει αυτό που χρειάζεται από εκεί.
• Ρίχνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να μην καίμε λίπος.

2. Κατανάλωση των σωστών τροφών


Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε κατανάλωση βαρετών τροφών που σύντομα θα αρχίσουν αν σε κουράζουν. Όμως κάποιες βασικές αλλαγές στις διατροφικές επιλογές σου χρειάζονται για να φτάσεις στο επίπεδο ενός καλού σώματος. Πρώτα από όλα θα πρέπει να βάλεις όριο στην κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών, στην ζάχαρη και στα αναψυκτικά(το πολύ ένα την εβδομάδα).



3. Πίνε πάρα πολύ νερό.

Μια πολύ απλή συμβουλή για να ακολουθήσεις. Μην ξεγελιέσαι. Μπορεί να είναι μια απλή συμβουλή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Πίνε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Διάβασε: Τα θετικά του να πίνεις πολύ νερό κάθε μέρα.

Διάβασε τα υπόλοιπα 4 μυστικά για ένα τέλειο σώμα.

0

φλερτ | Η τέχνη του φλερτ

Είναι επιστήμη? είναι τέχνη? Τελικά το φλερτ είναι κάτι απλό? Πρέπει να κάνεις απλά ότι σου βγαίνει την ώρα που προσπαθείς να φλερτάρεις?

Θα ξεκινήσω με το προφανές: Οι γυναίκες είναι σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά τη διαδικασία του φλερτ!!

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ. Φτάνουν μόνο 1-2 βλέμματα για να δοθεί το σήμα και...αυτό είναι όλο. Ο εκάστοτε "κυνηγός" θα πρέπει να αντιληφθεί τα σήματα και να κάνει την κίνηση του. Να πλησιάσει, να μιλήσει, να φλερτάρει.

Η κατάσταση μπερδεμένη: Άλλες λένε σταματήστε να μας λέτε τα ίδια και τα ίδια και άλλες ζητάνε να σταματήσουν οι άντρες να προσποιούνται κάτι άλλο. Να ρωτάνε άσχετα πράγματα δηλαδή, αφού ξέρουν από την αρχή ότι ο μοναδικός σκοπός είναι το φλερτ.

Οι άντρες από την άλλη παραπονιούνται ότι οι γυναίκες μόνο ζητάνε! Μην κάνετε αυτό, μην κάνετε το άλλο!! Εσείς όμως θα κάνετε τίποτα? Ποιος έχει δίκιο?

Τελικά μήπως το πιο απλό είναι το καλύτερο? Μήπως δηλαδή όταν σε κάποιον αρέσει μια κοπέλα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πάει και να της το πει? Ίσως..

Οι επαγγελματίες του φλερτ έχουν άλλοι άποψη..

0

Τα 4 μυστικά για μια τέλεια σχέση | πως θα έχω μια τέλεια σχέση

Τρόποι για να αποκτήσεις την τέλεια σχέση


1) Να γνωρίζεις τι θέλεις.

Τι εννοώ με αυτό? Η καλύτερη στιγμή για να αποφασίσεις με τι είδος ανθρώπου θέλεις να μοιράζεσαι την ζωή σου, είναι πριν να βρεθείς μέσα σε κάποια σχέση. Μην το προσπερνάς αυτό που σου λέω. Το 99% των ανθρώπων υποκύπτουν σε αυτό το λάθος. Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν μια σχέση με κάποιον και στην πορεία προσπαθούν συνεχώς να τον αλλάξουν. Μην το κάνεις. Το μόνο που θα καταφέρεις στο τέλος, είναι ότι το άλλο σου μισό θα σε απορρίψει.

2) Να σε χαρακτηρίζει πάντα η ευγένεια

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μια τάση να θέλουμε να περνάει πάντα το δικό μας. Βλέπουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο και προσπαθούμε να πείσουμε τον/την σύντροφο μας να τα δει και αυτός έτσι. Δεν λέω ότι αυτό είναι πάντα λάθος. Όμως αν φέρεσαι συνέχεια έτσι, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια απόσταση μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού. Αντί λοιπό να προσπαθείς συνέχεια να δείχνεις ποιο είναι το σωστό(σύμφωνα με την δική σου οπτική γωνία), Να προτιμάς να είσαι ευγενικός με την άποψη του άλλου.

3) Προσπάθησε να είσαι ο καλύτερος σύντροφος που μπορείς να είσαι.

Θα σκεφτείς τώρα: Τι μου λέει αυτός. Αυτό εξυπακούεται.
Ναι?? Γιατί έχω την αίσθηση ότι όλοι σχεδόν το χάνουν στον δρόμο? Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι με την φθορά του χρόνου οι περισσότεροι ξεχνούν να είναι καλοί σύντροφοι για το έτερον τους ήμισυ? Πάντα θέλουμε το καλύτερο σε μια σχέση. Ψάχνουμε τον ιδανικό σύντροφο. Όμως πόσο χρόνο καταναλώνουμε για να σκεφτούμε την δική μας συμπεριφορά?

4) Μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε μια εμμονή. Παίρνουμε πάντα τα πράγματα προσωπικά. Νομίζουμε ότι όλα γυρίζουν γύρω από εμάς. Ε λοιπόν όχι. Δεν γυρίζουν όλα γύρω από εμάς. Αν κάθε φορά που ο σύντροφός μας φέρεται όχι και τόσο καλά, παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά, εμπλέκουμε μόνοι μας τον ίδιο μας τον εαυτό στην όλη κατάσταση. Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβεις ακριβώς αυτό που σου λέω. Εμένα μου πήρε καιρό.


Τα παραπάνω είναι 4 μυστικά για να βελτιώσεις την σχέση σου με τον/την σύντροφό σου. Είναι 4 τρόποι για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τον ίδιο σου τον εαυτό.


πηγή: http://howto-get-your-ex-back.info/

4

πως πρέπει να πλησιάζω μια άγνωστη γυναίκα | φλερτ

Σε αυτό το άρθρο ΔΕΝ θα περιγράψω το πως βλέπουν το θέμα οι άντρες. Θα σας παρουσιάσω το πως ακριβώς το βλέπουν οι γυναίκες.

Ποιες είναι οι σκέψεις τους για το τρόπο που τις φλερτάρουν οι άντρες? Όσοι από τους άντρες τολμούν να φλερτάρουν, γιατί οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι όλο και λιγοστεύουν οι άντρες που φλερτάρουν έξω.

"Οι πλειοψηφία των αντρών δυστυχώς μένει στο κοίταγμα" λένε οι γυναίκες. Κάποιοι άντρες τις χαρακτηρίζουν υπερβολικές κάποιοι άλλοι τις κατηγορούν: "Δεν ξέρετε να φέρεστε!! Δεν αντιδράτε σωστά!! Είσαι επιθετικές"

Ισχύει?

Τι από όλα?


Η αλήθεια είναι ότι πάνω από τους μισούς άντρες που κυκλοφορούν έξω, δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν σε μια άγνωστη. Ντρέπονται, φοβούνται την απόρριψη, δεν έχουν τι να πουν.

Τι γίνεται με τους άλλους μισούς?

"Οι περισσότεροι είναι τόσο ίδιοι. Τόσο προβλέψιμοι. Ξέρουμε από πριν τι θα μας πουν. Ξέρουμε πότε ακριβώς θα μας την πέσουν"

Αυτή είναι ή αλήθεια. Οι 9 στους 10 λένε τα ίδια. Πλησιάζουν με την ίδια ατάκα. Κάνουν περίπου τις ίδιες ερωτήσεις. Οι γυναίκες έχουν βαρεθεί να ακούνε τα ίδια και τα ίδια.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως αν ένας άντρας αρέσει σε κάποια, ακόμα και αν τις πει αυτά τα ίδια και τα ίδια, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για αυτόν.

Θα κλείσω δίνοντας μια συμβουλή. Το φλερτ είναι μια όμορφη διαδικασία. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις φλερτάρουμε. Πολλές φορές το να δείχνει κάποια απόμακρη είναι απλά αμηχανία. Από την άλλη, λίγη διαφορετικότητα δεν βλάπτει. Ας ξεφύγουν επιτέλους ο ι άντρες από τις κλισέ ατάκες του στιλ: "σε ξέρω από κάπου? Ή Μα τόσο όμορφη κοπέλα, τι κάνεις εδώ χωρίς το αγόρι σου? ή Γεια σας κορίτσια, να σας κεράσω ένα ποτό?"

Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα τα οποία μπορείς να πεις...