Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

7 μυστικά για ένα τέλειο σώμα(1)

1. Να τρως πολλά και μικρά γεύματα κατά την διάρκεια της μέρας

Είναι μια από τις σημαντικότερες συμβουλές. Πρέπει να ξεφύγεις από την λογική των 3 γευμάτων. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να σπάσεις αυτά τα 3 γεύματα σε μικρότερα( τουλάχιστον 5). Αυτή η τακτική θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τους μύες σου και ταυτόχρονα να κάψεις το λίπος από πάνω σου.

Τι κάνει το σώμα μας όταν έχουμε να καταναλώσουμε τροφή πολύ ώρα:

• Κατά κάποια τρόπο καταστρέφει τους μύες. Όταν η πρωτείνη δεν είναι διαθέσιμη μέσα από τις τροφές που καταναλώνουμε, τότε ο οργανισμός καταφεύγει στους μύες και παίρνει αυτό που χρειάζεται από εκεί.
• Ρίχνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να μην καίμε λίπος.

2. Κατανάλωση των σωστών τροφών


Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε κατανάλωση βαρετών τροφών που σύντομα θα αρχίσουν αν σε κουράζουν. Όμως κάποιες βασικές αλλαγές στις διατροφικές επιλογές σου χρειάζονται για να φτάσεις στο επίπεδο ενός καλού σώματος. Πρώτα από όλα θα πρέπει να βάλεις όριο στην κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών, στην ζάχαρη και στα αναψυκτικά(το πολύ ένα την εβδομάδα).



3. Πίνε πάρα πολύ νερό.

Μια πολύ απλή συμβουλή για να ακολουθήσεις. Μην ξεγελιέσαι. Μπορεί να είναι μια απλή συμβουλή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Πίνε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Διάβασε: Τα θετικά του να πίνεις πολύ νερό κάθε μέρα.

Διάβασε τα υπόλοιπα 4 μυστικά για ένα τέλειο σώμα.




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου