Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

10 φθηνά και έξυπνα δώρα για τα Χριστούγεννα!

Μπήκαμε στον μήνα των Χριστουγέννων και όλοι σκεφτόμαστε σιγά-σιγά τι δώρα θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όμως, καμιά φορά η τσέπη μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σκέψεις μας! Μην ξεχνάμε έχουμε και οικονομική κρίση!!Να, λοιπόν, 10 ιδέες για δώρα που είναι όμορφα, προσωπικά και κυρίως οικονομικά!!
1. Σπιτικά γλυκάκια. Τι είναι καλύτερο από μια τέλεια λιχουδιά για το στομάχι; Εκτός από το ότι είναι γευστικά δείχνουν ότι νοιάζεσαι  για το πρόσωπο που τα προσφέρεις καθώς έχεις αφιερώσει χρόνο για να τα φτιάξεις.Κουλουράκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα ή μικρά κέικ με πολύχρωμες γαρνιτούρες θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. (Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
2.Ρούχα. Ψάξε σε κατάστημα με μεταχειρισμένα ή σε στοκ! Μπορείς να βρεις ρούχα σε πολύ καλή ποιότητα (ακόμα και μάρκες) σε πάρα πολύ καλές τιμές! 
3. Χειροποίητα αντικείμενα. Αν έχετε την όρεξη και το ταλέντο κάντε το! Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι από ξύλο ή να ράψετε ένα  κασκόλ ή μια μπλούζα! Απαιτεί αρκετό χρόνο αλλά δείχνει ότι αφιερώσατε αυτόν τον χρόνο στο αγαπημένο σας πρόσωπο!
4. DVDs. Μπορείτε να βρείτε πολλά φθηνά dvd ταινιών αλλά και συναυλιών από συγκροτήματα! Αν ο/η φίλος/η σας είναι ταινιόφιλος/η ή μουσικόφιλος/η θα εκτιμήσει πολύ ένα ακόμα κομμάτι για την συλλογή του!( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
5. Βιβλίο. Τα βιβλία έχουν διαχρονική αξία. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο εκτιμάει την ανάγνωση βιβλίων τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο! Θα βρείτε πολύ φθηνά βιβλία σε κεντρικά βιβλιοπωλεία αλλά και σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα βιβλία.( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
6. Κεριά. Μπορείτε να τα βρείτε παντού σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα! Σκεφτείτε το στύλ του σπιτιού του φίλου σας και διαλέξτε το κατάλληλο! ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
7. Αξεσουάρ. Κασκόλ, γάντια και σκουφάκια είναι φθηνά δώρα και πολύ χρηστικά! Μπορεί να μην είμαστε και Σουηδία αλλά λίγο κρύο το έχουμε! Διαλέξτε από πολλά σχέδια και χρώματα για να βρείτε το κατάλληλο Χριστουγεννιάτικο δώρο. ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
8. Σημειωματάριο-Ημερολόγιο. Όλοι μας έχουμε έναν φίλο που σημειώνει τι έχει να κάνει στα χέρια του ή σε posto-it πάνω στην οθόνη του υπολογιστή. Ίσως ένα ημερολόγιο ή ένα σημειωματάριο να του φανεί πολύ χρήσιμο! Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια από γατάκια μέχρι πίνακες του Νταλί! Βρες αυτό που τον/την αντιπροσωπεύει και είσαι έτοιμος/η. Ασε που μπορεί την επόμενη φορά να θυμηθεί να εμφανιστεί στο ραντεβού σας! (Τιμή : γύρω στο 10-15 ευρώ)
9. Κούπα. Είμαστε Έλληνες και, φυσικά, πίνουμε (πολύ) καφέ! Διάλεξε μια αστεία κούπα και χάρισε την στο αγαπημένο σου πρόσωπο! Κάθε φορά που θα πίνει εκεί καφέ θα σε θυμάται!  ( Τιμή: κάτω από 10 ευρώ)
10. Φωτογραφία σε κορνίζα. Διαλέξτε και εκτυπώστε μια ή περισσότερες φωτογραφίες από όμορφες στιγμές με το άτομο που θέλετε να το χαρίσετε και αγοράστε μια όμορφη (μικρή ή μεγάλη) κορνίζα! Τι πιο όμορφο και πιο προσωπικό δώρο από αυτό; (Τιμή : γύρω στο 15 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών και το μέγεθος της κορνίζας)

Ο,τι και αν διαλέξει ο πραγματικός φίλος σίγουρα θα το εκτιμήσει! Θυμήσου να λάβεις υπόψιν το προσωπικό του γούστο και όλα θα πάνε καλά! Άλλωστε η πράξη είναι που μετράει, έτσι δεν είναι;



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου