Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μυστήριο με τη σεξοταινία της Ριάνα!!!!!





Ακόμα μια σταρ που έκανε το λάθος να απαθανατίσει ερωτικές της σκηνές σε βίντεο ή ακόμα μια φήμη που δεν έχει βάση;
Όπως και να έχει, μπελάδες περιμένουν την 23χρονη Ριάνα (Rihanna) αφού η εταιρία "Hustler" που πραγματεύεται προϊόντα που προορίζονται μόνο για ενήλικες υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της μια ταινία που δείχνει την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στο κρεβάτι παρέα με το ράπερ "J-Cole"!




Η Ριάνα στα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ του ράπερ J- Cole
Σε ανακοίνωση της εταιρίας που δημοσιεύει το "RadarOnline", μιλά για ένα βίντεο αγνώστου διάρκειας με πρωταγωνιστές τη Ριάνα και το ράπερ χωρίς να αναφέρει που τραβήχτηκε ή πότε!
Υπεύθυνοι της εταιρίας τόνισαν πως έχουν δει το βίντεο αλλά δεν ξέρουν ακόμα πως θα το χρησιμοποιήσουν ενώ απέφυγαν να δώσουν περεταίρω λεπτομέρειες για το τι περιέχει η κασέτα που τόνισαν πως είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Άτομα του περιβάλλοντος της Ριάνα τονίζουν πως η τραγουδίστρια που πρόσφατα εμφανίστηκε με μια περίεργη ουλή στο σαγόνι, αρνείται την ύπαρξη τέτοιας ταινίας και εξεπλάγη από τα νέα.
Για την ιστορία, ο J- Cole δεν είναι άγνωστος με τη Ριάνα. Ο ράπερ άνοιγε τις συναυλίες της σέξι τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της φετινής περιοδείας ενώ η Ριάνα είχε κάνει και εμφάνιση στο βίντεοκλιπ του ράπερ με τίτλο "Can't Get Enough".
Οι εκπρόσωποι και των δύο τραγουδιστών δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση επί του θέματος!
Κατερίνα Π.



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου