Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

πως πρέπει να πλησιάζω μια άγνωστη γυναίκα | φλερτ

Σε αυτό το άρθρο ΔΕΝ θα περιγράψω το πως βλέπουν το θέμα οι άντρες. Θα σας παρουσιάσω το πως ακριβώς το βλέπουν οι γυναίκες.

Ποιες είναι οι σκέψεις τους για το τρόπο που τις φλερτάρουν οι άντρες? Όσοι από τους άντρες τολμούν να φλερτάρουν, γιατί οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι όλο και λιγοστεύουν οι άντρες που φλερτάρουν έξω.

"Οι πλειοψηφία των αντρών δυστυχώς μένει στο κοίταγμα" λένε οι γυναίκες. Κάποιοι άντρες τις χαρακτηρίζουν υπερβολικές κάποιοι άλλοι τις κατηγορούν: "Δεν ξέρετε να φέρεστε!! Δεν αντιδράτε σωστά!! Είσαι επιθετικές"

Ισχύει?

Τι από όλα?


Η αλήθεια είναι ότι πάνω από τους μισούς άντρες που κυκλοφορούν έξω, δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν σε μια άγνωστη. Ντρέπονται, φοβούνται την απόρριψη, δεν έχουν τι να πουν.

Τι γίνεται με τους άλλους μισούς?

"Οι περισσότεροι είναι τόσο ίδιοι. Τόσο προβλέψιμοι. Ξέρουμε από πριν τι θα μας πουν. Ξέρουμε πότε ακριβώς θα μας την πέσουν"

Αυτή είναι ή αλήθεια. Οι 9 στους 10 λένε τα ίδια. Πλησιάζουν με την ίδια ατάκα. Κάνουν περίπου τις ίδιες ερωτήσεις. Οι γυναίκες έχουν βαρεθεί να ακούνε τα ίδια και τα ίδια.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως αν ένας άντρας αρέσει σε κάποια, ακόμα και αν τις πει αυτά τα ίδια και τα ίδια, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για αυτόν.

Θα κλείσω δίνοντας μια συμβουλή. Το φλερτ είναι μια όμορφη διαδικασία. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις φλερτάρουμε. Πολλές φορές το να δείχνει κάποια απόμακρη είναι απλά αμηχανία. Από την άλλη, λίγη διαφορετικότητα δεν βλάπτει. Ας ξεφύγουν επιτέλους ο ι άντρες από τις κλισέ ατάκες του στιλ: "σε ξέρω από κάπου? Ή Μα τόσο όμορφη κοπέλα, τι κάνεις εδώ χωρίς το αγόρι σου? ή Γεια σας κορίτσια, να σας κεράσω ένα ποτό?"

Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα τα οποία μπορείς να πεις...




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οπως

X είπε...

opws px na ths kaneis mia erwthsh gia kati, na ths zhthseis na sou sxoliasei kati

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι αυτό το "κάτι"

οπότε ξαναγυρνάς στα ιδια κ τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτα την για κατι ενδιαφερον στην εμφανιση της ή στον τροπο της που σε ενδιαφερει να ακουσεις...

Δημοσίευση σχολίου