Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Επανασύνδεση σχέσης: Τα απαραίτητα βήματα για να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου

Τον/την θέλεις πίσω?  Είναι εγωισμός?  Είναι αγάπη? Πως θα τον/την κάνεις να γυρίσει ξανά σε σένα?

Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης, φτάνει βέβαια να μην γίνουν κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη.. και την επανασύνδεση πολύ πιο δύσκολη υπόθεση.

Τα λάθη μετά τον χωρισμό:

Μάθε πως σχεδόν όλοι πάνω στον πανικό ή στην απελπισία που νιώθουν, κάνουν λάθος κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά! Τσακωμοί, κλάματα, 20 τηλέφωνα και μηνύματα  την ημέρα, είναι μόνο μερικά από αυτά!

Τα παραπάνω κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στην προσπάθεια επανασύνδεσης. Το πιθανότερο είναι ότι θα απομακρύνουν τον/την πρώην σου ακόμα περισσότερο από κοντά σου.


Ψάξαμε αρκετά το θέμα και μιλήσαμε με τον πλέον ειδικό στο θέμα του χωρισμού,  της επανασύνδεσης και των σχέσεων γενικότερα τον Κ. Νίκο Αντρέου ο οποίος μετά από χρόνια ασχολίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, συζητώντας με χιλιάδες ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατάφερε να αποδείξει ότι οι τόσες διαφορετικές περιπτώσεις χωρισμού, έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ο κ. Αντρέου   έχει αναπτύξει μια μέθοδο επανασύνδεσης που βασίζεται στην ψυχολογία  και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερα από 5000 ζευγάρια να τα ξαναβρούν. Μέσα από τα βιβλία του προσφέρει μοναδικές συμβουλές και συγκεκριμένα βήματα για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου και φυσικά προσωπική επικοινωνία και καθοδήγηση από τον ίδιο.

Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα και μάθε περισσότερα:


.




Share

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thelw na ta ksanavrw me ton prwin mu alla autos dn thelei na me vlepei mprosta tou!ti. Na kanw?

Unknown είπε...

h tou xeis kanei malakia...h 70% exei brei allh pou tou aresei pio poli,,kai prospathei na se ksenerwnei me olous tous tropous gia na min asxolise mazi tou....auto einai mono!!!!!

Maria gk είπε...

Mporei kapoios na mou steilei to biblio???? Eimai afragh kai teleiws apelpismeni.....

Ανώνυμος είπε...

Thanevo ston ourano me12 maxairia giana paro tin agapi mou aptis maria ta xeria

Maria gk είπε...

Μπορώ να αγοράσω το βιβλιο με paysafecard?πως γινεται?

Ανώνυμος είπε...

maria exeis imail i fecbook?na epoikinonisoyme?

Ανώνυμος είπε...

ειχα σχεση 4χρονια κ του ειπα ψεματα οτι πηγανα μ αλλον τα 2χρονια κ χωρησαμε κ μαλλον ειν μ αλλη...τον θελω πισω...τι ν κανω?

Ανώνυμος είπε...

τον αγαπαω............!!!! και τον θελω πισω??????θελω να ξανα ειμαστε μαζι πως γινεται?????

Ανώνυμος είπε...

θελω να μ απαντησετε τι να κανω???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να έρθω σε επαφή μέσω mail με τον Νίκο ανδρεου;;; έστω κ στο fb;ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να έρθω σε επαφή μέσω mail με τον Νίκο ανδρεου;;; έστω κ στο fb;ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να έρθω σε επαφή με τον Νίκο ανδρεου

Unknown είπε...

Γεια σας με λενε παναγιωτη ειμαι 37 χρονων κ προσφατα χωρισα απο μια σχεση σχεδον τριων χρονων η κοπελα ειναι 26 ο λογος μου που μου ειπε οτι οταν μαλωναμε για ασμαντους λογους εγω πςιαωνα και δεν επικοινωνουσα μαζι της την τελευταια φορα αλλαξε τελειως μου ειπς μς κλαματα και πολλες αγκαλειες και φιλια οτι με αγαπαει παρα πολυ αλλα πρεπει να μεινουλε λιγο ετσι και να δουμε τι θα γινει,μετα απο μια εβομαδα και με πολλα κλαματα μου το ξεκαθαρισε οτι αποφασισε να μην ειμασται μαζι,το δεχτηκα,κι εκτοτε δεν τν ξαναενοχλησα.περασε ενας μηνας κι απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε,ουτε μηνυματα τιποτα,δεν την εχω ξαναδει..αραγε με ξεπερασε;;θςλω την συμβουλη σας..ευχαρισω

Δημοσίευση σχολίου