Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος είναι ο λόγος που σε χώρησε


Κανείς δεν σου λέει τον πραγματικό λόγω που θέλει να χωρίσετε.

Οι άντρες και οι γυναίκες εγκαταλείπουν μια σχέση για τελείως διαφορετικούς λόγους. Το να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται το αντίθετο φύλο μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκο και συγκεχυμένο. Ακόμα και όταν μας πουν κάτι, συχνά αισθανόμαστε ότι υπάρχει κάτι επιπλέον ή ότι το άλλο άτομο λέει ψέματα για την κατάσταση. Λοιπόν, ας είμαστε αμβλείς .
Αν ο σύντροφος σου, σε άφησε λέγοντας σου κάποια χαζή δικαιολογία όπως «Απλώς, δεν πάει άλλο, δε λειτουργεί.» , πρέπει να αποκωδικοποιήσεις  τα μυστικά και να καταλάβεις από μόνος σου τι πήγε στραβά, ώστε να το διορθώσεις.
Γιατί χωρίζουν οι άντρες:
Οι άντρες δεν θέλουν να πληγώσουν τα συναισθήματα σου ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις απλά δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με μια κακή αντίδραση σου. Τέλος υπάρχουν και κάποιοι που δεν γνωρίζουν πραγματικά γιατί θέλουν να φύγουν από μια σχέση.
Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας αποφασίζει να φύγει από μία σχέση όταν αυτή δεν του δίνει πια αυτά που θέλει.

Γιατί χωρίζουν οι γυναίκες:
Οι γυναίκες εγκαταλείπουν μια σχέση για εντελώς διαφορετικούς λόγους.  Αποφασίζουν να φύγουν από μια σχέση όταν νιώθουν ότι το αγόρι τους δεν τις εκτιμά πια.  Δεν τους λείπει η προσοχή, τους λείπει το αίσθημα ότι το αγόρι τους εκτιμάει όλα αυτά που αυτή κάνει.

διάβασε σημαντικά άρθρα με συμβουλές χωρισμού



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου