Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το μυστικό της επανασύνδεσης

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης μιας σχέσης, φτάνει βέβαια να μην γίνουν κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη.. και την επανασύνδεση πολύ πιο δύσκολη υπόθεση.

Ψάξαμε αρκετά το θέμα και μιλήσαμε με τον πλέον ειδικό στο θέμα του χωρισμού,  της επανασύνδεσης και των σχέσεων γενικότερα τον Κ. Νίκο Αντρέου ο οποίος μετά από χρόνια ασχολίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, συζητώντας με χιλιάδες ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατάφερε να αποδείξει ότι οι τόσες διαφορετικές περιπτώσεις χωρισμού, έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα κατέβασε το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Αντρέου και μάθε περισσότερα: 




Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι μια μέθοδος που εγγυημένα σου δίνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου μέσα σε λίγες μέρες από τώρα. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 5000 άντρες και γυναίκες δείχνοντας τους τον σωστό δρόμο, την μόνη σωστή στρατηγική ώστε να καταφέρουν να κάνουν το ταίρι τους να γυρίσει πίσω σε αυτούς.

 Γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν τα μυστικά της επανασύνδεσης: Παρουσιάζει από την αρχή μέχρι το τέλος, βήμα-βήμα όλη την στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος/α για να κάνει τον/την πρώην του να γυρίσει πίσω ξανά.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα και θα σου δείξει ξεκάθαρα και με απλό τρόπο τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, πως ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθείς για να πετύχεις τον στόχο σου: Να τα ξαναβρείς με τον/την πρώην σου και ταυτόχρονα να εξαφανίσεις κάθε πρόβλημα που υπήρχε στην σχέση σας ώστε να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ.


Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα κατέβασε το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Αντρέου και μάθε περισσότερα: 





Share

3 σχόλια:

Maria gk είπε...

Μπορώ να αγοράσω τον οδηγό με paysafecard? Πως γίνεται??

troika club είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
κατασκευή ιστοσελίδων είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου